-
Doświadczony Użytkownik
ja bym mógł nie dojść do siebie ze szczęścia trzymajmy kciuki wszyscy żeby było podobnie ;)
Pytanie na szybko oryginalny kremik czy czarny sufit bo sam nie moge zdecydowac sie ... ;/
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 01-03-2013 o 22:23
-
Początkujący Użytkownik
Ładnie utrzymane auto naprawdę ja również chorowałem na 7mke i w końcu stało się ;) życzę dużo frajdy z jazdy i bezproblemowego użytkowania .
-
Doświadczony Użytkownik
Dzięki kolego i powodzenia ze swoją ;)
-
Doświadczony Użytkownik
-
Zaawansowany Użytkownik
o tych głośniczkach trzeba było pisać bo mam dwa takie komplety :P
-
Doświadczony Użytkownik
Zdobyłem je już pół roku temu za darmo i zapomniałem o nich :P kupie nowe ori wkłady twiterów bmw są nowe na allegro chyba po 12zł sztuka
-
Doświadczony Użytkownik
Witam Koledzy niestety wieści mimo pozytywnych wrażeń są dla mnie smutne, z pozytywów jest to że wczoraj było ciepło i zrobiłem E32 małą traskę ale na tym koniec dobrego,
Przy okazji wymiany nagrzewnicy odkryłem że wyciekający z niej płyn spowodował straszne konsekwencję nalot oraz szlam wygląda to źle, Ale już wyczyszczone i ładnie zabitexowane :)
A co ja właściwie robię?
Skoncentrowałem się na wsadzeniu poliftowej nagrzewnicy którą już sobie "wyremontowałem" przygotowałem do wsadzenia lecz mam do wymiany jeszcze oringi dla pewności ponieważ było by to paranormalne gdybym wsadził ją na starych, chyba po to żeby mi ją znowu zalało.
Po drugie wymieniam przedni dywan na niemal nowy, naprawdę jestem z niego bardzo dumny jest śliczny oraz niezniszczony,
Kolejna sprawa która wyskoczyła jak sarna zza drzewa to poprawki podłogi których również się nie boje BESTER 2000 tylko czeka by pomagać ;)
I następną ostatnią kwestią jest montaż foteli narazie tylko przednich, i jest coś co odkryłem dopiero wczoraj nikt z forum tego nie zauważył a dało mi naprawdę duży zastrzyk pozytywnych emocji mianowicie w zagłówkach foteli przednich mam podświetlane lusterka :)
A oto krótki dobrej jakości filmik przedstawiający dzisiejszy dzień.
Dziękuję wam i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 10-04-2013 o 23:30
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Doświadczony Użytkownik
Oj złą opcję kliknąłem już poprawiłem :)
-
Doświadczony Użytkownik
Dłuższy czas nic się nie działo, ja od miesiąca nie widziałęm E32 aż praktycznie do dziś kiedy wkońcu mam spokój, Chodzi o to, że pracowałem nad swoją działalnością przygotowaniem posesji oraz budynku pod ten cel,
Jako że temat ten jest powitalny oraz służy temu by opowiedzieć co poprostu się dzieje i co słychać to tak właśnie zrobie.
Będę zajmował się Naprawą Motocykli i innych tego typu pochodnych tj. skuterów motorowerów, sprzętu użytkowego Kosiarki sprzęt spalinowy - zagęszczarki, Wulkanizacją z wykorzystaniem sprzętu Dunlop, i mechaniką pojazdową ale to tak przy okazji bo nie mam kanału ani podnośnika czy najazdu więc nie mam opcji naprawienia wszystkiego.
Tak się wydaje ale pracy jest jednak sporo gdyby przeglądać temat od początku widać jak podwórko się zmieniło,
Kiedy droga utwardzona się już zrobiła przyjechał wujek celem wywiezienia materiału złomowego, swoim T25 który jak na Traktor z 78 jest pedantycznie utrzymywany i dla niego jest to jak dla mnie 735 ;p
Uzbierało się 600kg nie potrzebnego złomu ;p

Uno zrobiło dużą robotę i używam go na codzień jako duwopóz nie waham się przewożenia krwawężników czy profili metalowych jest pakowny i mi go nie szkoda :)

Nieciekawe wnętrze trochę pojaśniało

Moc 1.4 z moim customowym dolotem wystarcza by wkurzać kierowców mocniejszych aut ;) Pasuje jak ulał ponieważ ten sam system jetronic posiada wiele marek.

To Jareczek dachowiec z brytyjskim rodowodem lubi mi towarzyszyć przy pracach i chętnie plącze się pod nogami w najgorszej możliwej akurat chwili

Przejście też zrobione

Gratów trochę się nazbierało została zrobiona też druga brama wjazdowa,

A to Magda, jest kotna chętnie wydam koty po niej,

E32 smutnie stoi w małym garażu od ulicy

Fotki z dziś E32 finalnie stoi i będzie sprawdzać czy wygodnie jej będzie w nowym miejscu, dupka różni się jak cholera ale cóż niedługo się to zmieni :)

Tak wygląda pierwsze pomieszczenie ehh znowu trochę zabałaganiłem ;p

Alarmowy Shit został wyjęty ponieważ to było gówno i nie bardzo wiem czemu miało służyć,

Szkoda że ktoś to zamontował ale bardzo ładnie się tego pozbyłem :)
Deska już siedzi i licznik też źle założyłem kanały powietrzne w desce dlatego licznik był nie chętny by się zmieścić,

Widać że długo stała

Jak to ktoś napisał niedawno podobnie "E32 czai się zza bramy ;p"

W środku gustowna lawenda E32 dobrze się tam czuje :)
I to by było na tyle dziś zacząłem a od jutra będę skrupulatnie składał samochód, wkońcu mam oponki na tył ale nie dam nikomu zarobić chcę już je sam założyć a zrobię to niedługo gdy kupię montażownicę i wyważarkę
A to 735 kolegi doinwestowana tam nie było cięcia kosztów całe podwozie było niemal nowe i to na oryginałach jechał na malowanie no to sobie ją pomalowaliśmy :(
podłużnica poszła,

drugiego samochodu nie pokazuje bo zostało z niego truchło.
Uprawnienia umieszczania postów