Strona 15 z 37 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 367

Wątek: Nie nowy i z nie nową 7er Ale witam :) 735iAL Powraca

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    Może po prostu wisko od tds się zapacza przy niższej temp?
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Z tym wyciem wisko, to cały czar ogarniania komory silnika prysł... :)

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    no może może 750 raz w życiu słyszałem i prawdę mowiąc nic nie słyszałem dlatego Dzwięk jest ale R6 :P
    Nie no prezes bez przesady, Wycie wycie= szum to dokładnie słychać nie jest to jakieś paranormalne tylko że wydaje mi się że takie od E32 jak już samochód się rozgrzał bo na zimnym też było głośne to po rozgrzaniu się wyciszało. A w tym jak dam do kickdowna to słychać taki wir jak by chciało inne samochody powciągać :D Według mnie jest to dźwięk wspaniały obce dźwięki niż te dla bmw się nie wydobywają tylko szum lekko zwiększający swoją częstotliwość wraz z obrotami. Wiec się nie martwcie jest okej

Odp dla KECAJ: No z wisko miałem wiele doczynienia. Wymieniłeś tylko wentylator a bęben został stary odpowiedź jest taka środek tj. sprzęgło wiskotyczne jest już zużyte i oddaje za małą prędkość obrotową na Wentylator stąd cicha praca bo i obroty są niewielkie by wydawać poważniejsze dźwięki jeśli wymienisz środek to sytuacja się zmieni. Ale te części to delikatny temat raz kupiłem nowe za 270zł i niestety po 3 mieś wyraźnie zwolniło i nie było już fajnego dźwięku może tak miało być bo po za tym że było ciszej to temperatura silnika nadal utrzymywała się na poprawnym poziomie.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 28-12-2012 o 21:47

BMW
    E32 735iAL...
    Dziś na allegro zauwazyłem E32 z dokładnie takim samym zestawieniem kolorów wnętrza z tym że fotele E32 dlatego i ja zupełnie nic z kolorami nie będę robił, widać dokładnie tunel i reszta ciemniejsze od reszty, pozatym zauwazylem ze wcale nie są tak jasne te moje tylko aparat podkresla moc koloru.
    http://moto.allegro.pl/bmw-e32-735-i2922422750.html

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    ale nie long :P
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Renault Safrane
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Dziś na allegro zauwazyłem E32 z dokładnie takim samym zestawieniem kolorów wnętrza z tym że fotele E32 dlatego i ja zupełnie nic z kolorami nie będę robił, widać dokładnie tunel i reszta ciemniejsze od reszty, pozatym zauwazylem ze wcale nie są tak jasne te moje tylko aparat podkresla moc koloru.
    http://moto.allegro.pl/bmw-e32-735-i2922422750.html
    też fotele dokładane są, przeczytaj opis, zresztą widać to na pierwszy rzut oka, bo boczki w welurze (chyba że dało się taki mezalians zamówić w fabryce?)

BMW
    E32 735iAL...
    Wątpie dywan i boczki oraz fotele utrzymywane są w podobnej tonacji a to nie typowy kolor, co innego jak bysmy mieli doczynienia z czernią do wtedy materiałowe boczki oznaczały by na 99% dokłądkę.
    Różne dyliżanse wychodziły z fabryki ja mysle ze to ori. A jak komus spędza to sen z powiek niech poprosi o vin ;p

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kecaj
    BMW
    E32 730i M60B30 '94, E36 328i Coupe '95, E34 520i Touring '96
    Cytat Zamieszczone przez aukcja allegro Zobacz posta
    (przednie fotele elektryczne i podgrzewane, pamięć nie działa ponieważ fotele i kanapę dokładałem)
    Czytałeś treść ogłoszenia, czy tylko zdjęcia pooglądałeś?

Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
    3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
    E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic

BMW
    E32 735iAL...
    Nie czytałem :P To nic. Fotele czyste ładnie wyglądają według mnie to zestawienie kolorow jest wporządku

BMW
    E32 735iAL...
    Jak komuś się nudzi i nie widział 735 to wrzucam filmik zrobiony dziś w filmiku poruszane są różne sprawy, chcę też pokazać jaki jestem i jaka jest 735 nie tylko na zdjęciach dodałem adnotację wyjaśniające lub pokazujące co mówiłem kiedy nie było słychać wyraźnie niestety mikrofon trochę szwankował.
    Edit: Oczywiście zapraszam do oglądania i komentarzy :P postanowiłem kręcić co jakiś czas jakieś pierdoły z 735 może i nikt nie będzie oglądał ale za to ja się będę czuł lepiej :P
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 20-02-2013 o 19:41

Uprawnienia umieszczania postów