Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: brak trzeciego światła stopu bmw e38 z 1994r

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    Cytat Zamieszczone przez hektorek106 Zobacz posta
    to niesprawiedliwe,dziwne że robili takie wersje bez stopu,dodam że każdą e38 jaką widzę to ma ten stop
    co w tym jest niesprawiedliwego :D ? mnie osobiście te 3 swiatla stopu w samochodach nijak się nie podobają .. zaczęto je montować po 95r gdy powoli rozkręcał się bezpieczeństwopierd***c w motoryzacji podobnie jak lampki niezapiętych pasów,piszczyki etc. Sywetka hamującej e38 ładniej wygląda gdy świecą się tylko boczne światła.

BTW. czy ktoś się orientuje czy byly wersje polki z roletą i jednoczesnie bez wneki na to swiatlo stopu? bo na taką własnie poluję ale jeszcze nie spotkałem :)

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta
    co w tym jest niesprawiedliwego :D ? mnie osobiście te 3 swiatla stopu w samochodach nijak się nie podobają .. zaczęto je montować po 95r gdy powoli rozkręcał się bezpieczeństwopierd***c w motoryzacji podobnie jak lampki niezapiętych pasów,piszczyki etc. Sywetka hamującej e38 ładniej wygląda gdy świecą się tylko boczne światła.

BTW. czy ktoś się orientuje czy byly wersje polki z roletą i jednoczesnie bez wneki na to swiatlo stopu? bo na taką własnie poluję ale jeszcze nie spotkałem :)
    Tak, wlasnie z rocznikow 94 taka pole wyrwiesz :)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów