ostatnio czytałem o holowaniu w instrukcji do E38 to mozna chyba do 60kmh i to na dystansie około 100km, byłem w szoku jak to przeczytałem, jutro postaram się napisać jakie to były dokładnie wartości bo teraz nie mam jak tego sprawdzić
ostatnio czytałem o holowaniu w instrukcji do E38 to mozna chyba do 60kmh i to na dystansie około 100km, byłem w szoku jak to przeczytałem, jutro postaram się napisać jakie to były dokładnie wartości bo teraz nie mam jak tego sprawdzić
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
Z moich danych książkowych wynika,że do prędkości 50 km/h i na dystansie max 50 km.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Do tego jest jeszcze jedna uwaga. Przy holowaniu na większych odległościach należy pamiętać, żeby co kilka-kilkanaście kilometrów się zatrzymać i jeśli jest możliwość to odpalić silnik. Jeśli takiej możliwości nie ma to poczekać kilkanaście minut, żeby skrzynia trochę ostygła.
"W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."
Dzięki wszystkim za pomoc. Auto jak pisałem jest już w warsztacie. Kulałem się jakieś 20-30km/h około 5 km,także powinno być ok.Temat można zamknąć.
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...