Dokładnie, x5 będzie najlepszym kompromisem. e65-66 na zimę absolutnie się NIE nadaje!!! Jak ktoś sądzi inaczej to chyba sam się oszukuje ;).
Dokładnie, x5 będzie najlepszym kompromisem. e65-66 na zimę absolutnie się NIE nadaje!!! Jak ktoś sądzi inaczej to chyba sam się oszukuje ;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
W szwecji a przynajmniej w sztokholmie bylo mniej sniegu niz w polsce . Moja e38 nigdy nie mialem problemow . A dzis bede ogladal e65 3.5 to co chodzi mi po glowie .
ja nigdy nie miałem problemów w zimie, nawet łańcuchów nie zakładałem :)
Roobs w mieście zima wygląda troszkę inaczej jak na peryferiach gdzie często zaspy sięgają 50cm ;) Nie powiem compactem żony przebijam się wszędzie i ciężko o to by się zakopać-manual zdaje egzamin a w e65 takich trików już nie zastosujesz albo zastosujesz tylko raz ;). To nie temat o zimie wiem kończę OT. Czekamy na wieści co z tą 735 ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Jakub ja nie miałem na mysli miasta, zapindalam często na narty, nawet bywało że laweta, kilka Quadów i w teren. Zdarzało się iż przydałby się 4x4 ale wtedy praktycznie każdy miał problem. Zawsze są solidne łańcuchy . Większym minusem jest wtedy automat niż brak 4x4.
4 koła pędne to plus ale tak na "co dzień" to już nie koniecznie.
ogladalem ta 735 .Spotkalem sie z kolesiem tylko ze wzgledu na to ze sprzedaje prywatnie ,nie bylo zdjec w ogloszeniu no i 2003 . Ale zawiedziony jestem po calosci . Ogolnie bardzo ladnie wygladala ale 0 wypasow . 3 pokretla , zwykle fotele , nie sprawny czytnik cd , slabe opony , klocki do wymiany i do tego cieknacy uklad wspomagania . Juto bede jechal ogladac 745 na o wiele lepszym wypasie . Ale wam powiem ze jak ogladam to coraz bardziej sie boje takiego auta . Wogole kosztow zwiazanych z takim autem . Pozatym w tej samej cenie mozna kupic forda mondeo z 2008
Nie oszukujmy się to auta prawie 10 letnie, które często miały już po kilku właścicieli.. Po kupnie takiego wynalazku musisz liczyć się z tym że jakiś wkład w niego będzie i to nie liczony w setkach tylko w tys. Serwis tego autka nie jest tani niestety. Nie zniechęcaj się wyposażeniem.. jak auto będzie miało ''full wypas'' a będzie stało na serwisach to nawet z niego nie skorzystasz ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Skro koniecznie chcesz BMW to za 50 zł szukałbym jakiegoś wyjątkowego E 39 ...lub jak szukasz małych kosztów to pozostaje niestety coś w rodzaju GTI :D