Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Nie bez powodu można ustawić automatyczny ręczny ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Czy komus z Was sie to juz zdarzylo ?
U mnie wrecz odwrotnie - mam zawsze klopot z wlaczeniem N gdy go potrzebuje :D
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Jest opcja że jak sie zatrzyma to "P" się wrzuca automatycznie i nie trzeba nogi na hamulcu , a jak sie gaz wciśnie to zrzuca.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
no ciekawe czy beda wolac do servisu
pewnie reprogram skrzyni i po sprawie
Bezi ale to nie jest "P" w ASB tylko załącza się hamulec postojowy, skrzynia pozostaje dalej na D. Szczerze, nie próbowałem nigdy wyłączać silnika z selektorem skrzyni załączonym na "D" - przyzwyczajenia z e39 ;)
Podejrzewam, że guzik z tym zrobią, a jeśli będzie jakakolwiek akcja serwisowa to wyłącznie w USA - europejscy właściciele e65/66 "nie dymią" z tego powodu ;)
u mnie chodzi jak talala. Ja mam jeszcze tak że jak otwieram drzwi od kierowcy to też automatycznie załącza się "P" i jak dupsko podniosę z siedzonka to też wskakuje parking :)
Voshon właśnie tak :)
Wydaje mi sie ze ja tak nie mam, wyskakuje mi chyba tylko komunikat ze auto na biegu, z tego co pamietam juz raz gonilem wieloryba ;D Sprawdze to przy okazji.
Wydaje mi sie ze WP sztucznie pompuje temat, gdyby cos w tym bylo to dawno byla by akcja zwrotna.
Do tego dochodzi fakt ze 6HP26 i jej nastepne wersje wystepuja takze w innych autach a drazki biegow na tunelu sterowane sa i tak w wiekszosci elektronicznie - problem powinien wystepowac takze w innych pojazdach.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!