Dokładnie Ariel. Morał z tego filmiku jest taki : nie jest jeszcze aż tak źle ;)
Dokładnie Ariel. Morał z tego filmiku jest taki : nie jest jeszcze aż tak źle ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Nie on jeden.W Auto Świat była akcja z audi kitowanym, generalnie niestety w tym rejonie nie ma chyba "nie kręconych" furaczy. A komisanci jak istnieli tak istnieją i mają się dobrze, bo nic im nasze przepisy nie mogą zaszkodzić. Ostatnio x5 oglądałem- zrzucona z 420kkm na 195kkm a wewnątrz była milutka. Mogę wam powiedzieć ,że w centralnej Polsce prym wiedzie grupa vw i niestety bmw. Szkoda oszukanych ludzi, choć jak to ktoś juz napisał,czasem kupujący słyszą to co chcą usłyszeć i łudzą się że wszystko to prawda
"..Eco driving? No, thanks.."
Oglądałem ten program i z ciekawości sobie sprawdziłem swoją książkę serwisową adresy naklejki itd i wszystko mam ok
Czy moja "Loszka" też była "kręcona" jak ją kupiłem .... ????
to były inne czasy hehehe pocieszam się !!!
Ja Wam powiem więcej. Idiotyzm Kowalskiego jest dla nas zrozumiały.
Ale co jeżeli macie wypadek przychodzi Wam rzeczoznawca sądowy i twierdzi, że BMW co ma 300 tys km przejechane to jest złom mający wartość 7% wartości nowego BMW??????
Gdybym wiedział, że tak wszech obecny debilizm jest w tym kraju to sam cofnął bym licznik z powrotem na 170kkm, ważne, że ja znałbym jego przebieg i znałby go nowy właściciel jak i powód dla którego była zrobiona korekta!
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
stwierdzili że kupcy do auta co ma powyżej 200tys nie podchodzą, czyli ludzie sami się proszą..?
CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....
Nie było aż tak dużych różnic z racji w miarę nowych aut. Jak by przetrzepali jakiegoś Passata 96-99 rok,czy 320d to by wtedy był kosmos:D
Realny przebieg 10-15letniego diesla z niemiec http://www.youtube.com/watch?v=gEvtU...eature=related
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 22-04-2012 o 12:08