Witam
Panowie bedê potrzebowa³ waszej pomocy...
Otó¿ chcê za³o¿yæ sekwencje do mojej Beaty- 740iA m60b40...
Kwota do 3500zl (pare czesci mam za³o¿one np wlew w zderzaku, rurki miedziane przez samochód, butla (ale z innego samochodu i nie z sekwencyjnego wtrysku- PS: bêdzie pasowaæ czy nie? Poza tym stare wtryski Magic- za¶lepione i wola³bym wymieniæ na nowe)
Wiem ze temat przerabiany ale chcia³bym ¿eby kto¶ zorientowany w temacie udzieli³ mi jednoznacznej odpowiedzi czy z ta kwota mam co szukaæ czy nie, a jak tak to czego mogê siê spodziewaæ i co by³oby w tym momencie najlepsze...
I teraz trochê szuka³em na forum i mimo ¿e jestem laikiem w tej sprawie to zauwa¿y³em ¿e nie mo¿na braæ podzespo³ów typu rail i valtek...
Dlatego panowie szybkie pytanie jakie podzespo³y powinienem wymagaæ- musze sie zorientowaæ zanim pojade na monta¿ zebym wiedzia³ jaki zestaw powinien ile kosztowaæ , czy nie przep³ace i czego na pewno powinienem siê wystrzegaæ...
No i kolejne pytanie i chyba najwa¿niejsze- czy mo¿e kto¶ poleciæ dobry warsztat na PODKARPACIU?? Jaki¶ który z powodzeniem zak³ada³ tego typu instalacje kolegom z forum...

Odpowiedz z cytatem