Witam, w styczniu za³o¿y³em instalacjê STAG ISA-2, KME-GOLD, wtryski REG Fast i w sumie od samego pocz±tku sza³u nie by³o co do zbierania, ale my¶la³em, ¿e tak ma byæ. Kilka dni temu skoñczy³ mi siê gaz i je¼dzi³em trochê na pb i odziwo jak wcisn±³em peda³ gazu do koñca auto ruszy³o jak torpeda, przed chwil± robi³em testy jad±c 50km/h i 80km/h przy tych prêdko¶ciach na LPG i wciskaj±c peda³ do koñca auto przyspiesza zredukowa³o bieg, co nie zawsze to zrobi i siê rozpêdza bez rewelacji,kick-down równie¿ nie zawsze ³apie na LPG, po chwili prze³±czy³em na PB ta sama prêdko¶æ peda³ w pod³ogê bez KD i od razu czuæ wiêkszy moment obrotowy, bo a¿ rêce z kierownicy mi podnosi³o;), auto idealnie reaguje na gaz, KD dzia³a za ka¿dym razem, teraz a¿ mi³o dawaæ gazu czuæ te konie i V8 pod mask±:) Tylko co jest nie tak z gazem, ¿e jest bardziej mu³owaty? kiedy¶ by³em ju¿ u gaziarza z tym problem to stwierdzi³, ¿e auto fajnie siê zbiera i ¿e na kompie jest wszystko ok, czasy wtrysków s± wiêksze od benzyny. Jakie obstawiacie przyczyny?

Odpowiedz z cytatem