... a by³o fajnie - tylko ja jak zwyle nieprzygotowany, przynajmniej kilka fotek wklejê:
IMG_8369.jpgIMG_8378.jpgIMG_8379.jpg
... a by³o fajnie - tylko ja jak zwyle nieprzygotowany, przynajmniej kilka fotek wklejê:
IMG_8369.jpgIMG_8378.jpgIMG_8379.jpg
Spoko, by³o bardzo fajnie, pogoda dopisa³a ludzie i rodzinny klimat na spocie te¿, oby tak dalej.
Pogoda dopisa³a frekwencja równie¿(fajna lokalizacja w ³adnym miejscu, idealna na grillowo rekreacyjne wyjazdy) , dziêkuje wszystkim uczestnikom za przyjazd i stworzenie fajnej atmosfery , wydaje mi sie ¿e 90% biwakuj±cych "przypadkowo" przespacerowa³a sie obok naszych wózków, hmm kieliszki z wyposa¿enia S³awkowego highline-a robi³y sza³(oczywi¶cie zwiedzaj±cy siê ich dopatrzyli) , o dzieciach fotografuj±cych siê na tle watahy BMW nie wspomnê . Fajnie by³o, warto by³o! Do nastêpnego spot-a a w³a¶ciwie zlotu (bo to ju¿ maj za pasem).Wra¿enia z przejazdu watah± niezapomniane kto jecha³ ten wie, ech takie rzeczy to tylko na ¦lasku.
Ostatnio edytowane przez Thomsen1 ; 29-04-2012 o 09:37
Bêdziesz Mia³ W_ _ _ _ _ _ e
co¶ nie wysz³o usuñcie ten post :)
Ostatnio edytowane przez lockbud ; 29-04-2012 o 18:58
...spocik udany, podziêkowania wszystkim za towarzystwo i dobr± zabawê oby wiêcej takich przedsiêwziêæ w coraz wiêkszym gronie, parê moich fotek:
w drodze nad Sosinê 9x7er:D
gryyyyllll party
2 x E32 Long
A co to jest ? :D
I na koniec s³ynne ju¿ Highline'owe kieliszki :D
Do nastêpnego spota![]()
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
spocik EXTRA,grill EXTRA,ekipa EXTRA,samochody EXTRA i wszystko by³o EXTRA:p:D:D
![]()
haha Norbi szkoda, ¿e brak³o si³ na Twojego 24paka:)
Gratulacje udanego spota zabawa ¶wietna jak zawsze a pogoda nic dodaæ nic uj±æ :D Szkoda ¿e nie mog³em byæ tam z Wami :(
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.