... a było fajnie - tylko ja jak zwyle nieprzygotowany, przynajmniej kilka fotek wkleję:
IMG_8369.jpgIMG_8378.jpgIMG_8379.jpg
... a było fajnie - tylko ja jak zwyle nieprzygotowany, przynajmniej kilka fotek wkleję:
IMG_8369.jpgIMG_8378.jpgIMG_8379.jpg
Spoko, było bardzo fajnie, pogoda dopisała ludzie i rodzinny klimat na spocie też, oby tak dalej.
Pogoda dopisała frekwencja również(fajna lokalizacja w ładnym miejscu, idealna na grillowo rekreacyjne wyjazdy) , dziękuje wszystkim uczestnikom za przyjazd i stworzenie fajnej atmosfery , wydaje mi sie że 90% biwakujących "przypadkowo" przespacerowała sie obok naszych wózków, hmm kieliszki z wyposażenia Sławkowego highline-a robiły szał(oczywiście zwiedzający się ich dopatrzyli) , o dzieciach fotografujących się na tle watahy BMW nie wspomnę . Fajnie było, warto było! Do następnego spot-a a właściwie zlotu (bo to już maj za pasem).Wrażenia z przejazdu watahą niezapomniane kto jechał ten wie, ech takie rzeczy to tylko na Ślasku.
Ostatnio edytowane przez Thomsen1 ; 29-04-2012 o 09:37
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e
coś nie wyszło usuńcie ten post :)
Ostatnio edytowane przez lockbud ; 29-04-2012 o 18:58
...spocik udany, podziękowania wszystkim za towarzystwo i dobrą zabawę oby więcej takich przedsięwzięć w coraz większym gronie, parę moich fotek:
w drodze nad Sosinę 9x7er:D
gryyyyllll party
2 x E32 Long
A co to jest ? :D
I na koniec słynne już Highline'owe kieliszki :D
Do następnego spota![]()
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
spocik EXTRA,grill EXTRA,ekipa EXTRA,samochody EXTRA i wszystko było EXTRA:p:D:D
![]()
haha Norbi szkoda, że brakło sił na Twojego 24paka:)
Gratulacje udanego spota zabawa świetna jak zawsze a pogoda nic dodać nic ująć :D Szkoda że nie mogłem być tam z Wami :(
BMW 7 FOREVER
Cars are my drugs.