bmw 745 li indiwidual co myslicie o tej opcji

Wątek: bmw 745 li indiwidual co myslicie o tej opcji

1. karlos638 powiedział/a:

bmw 745 li indiwidual co myslicie o tej opcji

Witam co myslicie o takiej bmw 2003 120000 mil od 1 wlascicjela ,anglik ale ja mieszkam w anglii i mi to na reke.cena 32000 zł.

2. aka powiedział/a:
    Ja chyba nigdy się nie przekonam do E65/66, a odstrasza mnie głównie doklejona klapa bagażnika. Ten bagażnik zupełnie nie tworzy całości z resztą bryły. Jednak gdybym miał się decydować na taki model to szukałbym właśnie takiego egzemplarza. Ciemna karoseria i jasne wnętrze chyba nigdy się nie znudzi a do tego te felgi... Myślałem że nigdy tego nie napiszę ale PODOBA MI SIĘ. Jednego czego nie mogę odmówić E65 to wnętrze. Jest piękne i eleganckie.

3. Sebciu powiedział/a:
    Ładny egzemplarz. Jeżeli mieszkasz w Anglii to na Twoim miejscu długo bym się nie zastanawiał. Jedynie powoli zbliża się chyba czas wymiany tej nieszczęsnej rurki w N62.

4. Awatar Bmw_740D

Bmw_740D powiedział/a:
    No powiem szczerze jeśli chodzi o cenę to okazyjna, no i na zdjęciach wygląda bardzo łanie ;)

5. Awatar FuBu

FuBu powiedział/a:
    jeżeli to jest komis od babaja , to ja bym sobie podziękował

6. karlos638 powiedział/a:
    Cytat Zamieszczone przez FuBu Zobacz posta
    jeżeli to jest komis od babaja , to ja bym sobie podziękował
    Niejest to komis od babaja tylko warsztat mechaniczny i komis a ja tam pracuje jako mechanik a auto jest od znajomego i sie zastanawiam nad kupnem .A cena taka jest dla mnie a dla klijenta jest 42000 zł.samochód z pewnej reki.
    Ostatnio edytowane przez karlos638 ; 14-04-2012 o 17:06

7. Awatar FuBu

FuBu powiedział/a:
    Cytat Zamieszczone przez karlos638 Zobacz posta
    A cena taka jest dla mnie a dla klijenta jest 42000 zł.samochód z pewnej reki.
    to ten samochód jest w PL że podajesz ceny w PL ?

8. karlos638 powiedział/a:
    Cytat Zamieszczone przez FuBu Zobacz posta
    to ten samochód jest w PL że podajesz ceny w PL ?
    Nie porostu tak przeliczyłem mogę podać w funtach dla mnie cena 6400f a na komis 8400f.Taki szczegół

9. Awatar FuBu

FuBu powiedział/a:
    Nie porostu tak przeliczyłem mogę podać w funtach dla mnie cena 6400f a na komis 8400f.Taki szczegół

Jeżęli chodzi o cenę to szału nie robi , zwłaszcza gdy ceny E65 (patrząc choćby na autotrader.co.uk) zaczynają się od 4tys funtów , ale oczywiście to Twój wybór i sam wiesz czego szukasz :)

10. Awatar 87Joker87

87Joker87 powiedział/a:
    Niejest to komis od babaja tylko warsztat mechaniczny i komis a ja tam pracuje jako mechanik a auto jest od znajomego i sie zastanawiam nad kupnem .A cena taka jest dla mnie a dla klijenta jest 42000 zł.samochód z pewnej reki.

To skoro znasz auto to co tu sie zastanawiać ? kupować i już skoro szukasz takiego modelu ..