Witajcie! Mam na imiê Grzesiek. Na forum zagl±dam od jakiegos czasu. Je¿dzê 735i z 89 roku. Jest to moja 5 beemka w tym druga 7emka. Interesujê sie raczej starszymi modelami. Pozdrawiam!
P.S. Mam takie pytanko gdzie mogê zaprezentowaæ swoje auto? Muszê w blogu?

"W³a¶ciwo¶ci± cz³owieka jest b³±dziæ, g³upiego - w b³êdzie trwaæ" (Cyceron)
) Plusy takie ¿e szczeliny równe, linia prosta, wszystkie podzespo³y otwieraj± i zamykaj± siê wzorowo, i jak ju¿ wspomnia³em znikome ilo¶ci korozji. ¦rodek zacny :) zawsze o takim marzy³em, sprawdzanie wyposa¿enia i o dziwo praktycznie wszystko sprawne... jestem bardzo mi³o zaskoczony. Nie dzia³a tylko podgrzewanie fotela pasa¿era i jest spalonych parê diodek pod¶wietlenia. A i zapomnia³em dodaæ o spadochronie zamiast podsufitki. Czas na przeja¿d¿kê. Samochód zbiera siê bardzo dobrze, a¿ rwie do przodu, biegi wchodz± wzorowo, mimo zu¿ytego zawieszenia z przodu jest sztywna i pewnie siê prowadzi. Brak drgañ i luzów na kierownicy. Pod mask± ³ad i sk³ad, suchutko i schludnie, a¿ mi³o popatrzeæ. Jedynie zbiorniczek od wspomagania deczko siê poci. W baga¿niku czy¶ciutko. Ocena: buda do kosmetyki, Wnêtrze prawie bez zarzutu, silnik super, zawieszenie do niewielkiej poprawy. Stan auta w skali 1/10 oceniam na mocn± 7. Jakby nie by³o auto ma 22 lata wiêc jak na ten wiek jest naprawdê dobrze a i cena jest atrakcyjna. Decyzja ¿e biorê. Wszystko fajnie do momentu w którym dowiadujê siê ¿e samochód nie ma OC i przegl±du... Nerwy mnie wziê³y. Dzwoni³em drugi raz pytaj±c tylko o to i by³em zapewniony ze wszystko jest. Wykonanie paru telefonów, dziêki znajomo¶ciom uda³o siê za³atwiæ ubezpieczenie ( dziêkuje serdecznie ¿yczliwej osobie). Umowa, rozliczenie i w drogê. Wszystko gra, jestem u¶miechniêty :) mam fajn± 7emke :) Jadê spokojnie, nie ma siê co wychylaæ bo przegl±du niema. Podczas drogi zaczyna co¶ grzechotaæ do¶æ g³o¶no z ty³u po chwili przestaje ( szczêki od rêcznego lata³y sobie w bêbnie tarczy - ju¿ siê pozby³em tej wady). Wolnymi chwilami zacz±³em braæ siê za doprowadzanie samochodu do ³adu. Za³o¿y³em alufelgi Styling 6, mia³em z poprzedniej E32. Wypolerowa³em lakier co da³o naprawdê niez³y efekt jak na polerowanie rêczne mleczkiem polerskim. Zdj±³em foliê z szyb i... samochód wygl±da ca³kiem nie¼le. b³yszczy siê, jest schludna i prosta no i to wnêtrze :mrgreen: Cieszy mnie te¿ fakt ¿e samochód posiada du¿o detali takich jak wszystkie os³ony po spodem itp, wszystkie za¶lepki itp. Mam do niego dokumenty wraz z ksi±¿k± serwisow±, ksi±¿kê do Radia itp. Pierwsza rejestracja w Polsce 9/08. Z przygód jakie mia³em to po oko³o 5 minutach od zapalenia ¶wiate³ gas³y mi postojówki. Przyczyna by³ przeka¼nik, szkoda go by³o wymieniaæ bo mia³ wybite 89 :) i raz zaci±³ mi siê centralny zamek, ale poczyta³em na necie i wszystko ju¿ hula. A i podwiesi³em wydech bo lata³. Plany? Niewielkie, bo w sumie prawie wszystkie fanty mam. O zmianach bêdê informowa³ na bie¿±co.