Może jeszcze się ktoś wypowie - ale wg. mnie w obu panelach sterujących muszą występować wszystkie te same funkcje - i trzeba jeszcze zakodować.
Może jeszcze się ktoś wypowie - ale wg. mnie w obu panelach sterujących muszą występować wszystkie te same funkcje - i trzeba jeszcze zakodować.
t y l k o . . .
Ex: Fiat 125p 1990, e34 m50b20: 1992
Nie ma znaczenia numer. I tak kompem trzeba zakodować.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
Tylko ja mam na myśli teraz E32, a to chyba zmienia postać rzeczy?
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Panel daje masę. + z bezpiecznika.
Albert Einstein
Trzeba kodować w E32? Jak tak, to jak to się robi?
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
W e32 nie trzeba.
Albert Einstein
A co z tym numerem? Czy wystarczy że będzie miał AUC i podpasuje?
Ja nie znam odpowiedzi na to pytanie.
Albert Einstein
Witam. Podepnę się pod temat a mianowicie także i mnie spotkał problem z ogrzewaniem/klimatyzacją. U mnie problemem jest to że z prawej strony tzn prawa część środkowej kratki i z prawej kratki zewnętrznej pasażera a także chyba prawa cześć na przednią szybę nie leci powietrze. Włączę klimatyzację obojętnie jak ustawie temp. czy to powiedzmy 22 stopnie czy skrajne 16, to strona kierowcy działa bez zarzutu leci chłodne powietrze natomiast z prawej strony nic nie leci albo bardzo słabo, przy włączonym ogrzewaniu leci trochę mocniej ale także zbyt słabo, wymieniłem przy okazji elektrozawory na 100% sprawne, podmieniłem sterownik klimy ten za nagrzewnica i dalej to samo. Zdjąłem kratkę tą centralną na desce z dioda od alarmu i tam widać klapy od przewietrzania przy włączonej klimie. Włączam klimę klapa lewa się otwiera i widać chłodniczkę od klimy natomiast prawa klapa się nie rusza. Podmieniałem silniczki, są sprawne tylko nie dochodzi napięcie do tego silniczka co odpowiada za prawą stronę. Panel sterowania podmieniłem w sumie na taki z AUC ja u siebie nie mam AUC i dalej i tak nie działało. W DISie nie pokazuje żadnych blędów co więcej pokazuje że wszystkie klapy chodzą. Dziwna sprawa ma ktoś jakiś pomysł co sprawdzić?