Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

W±tek: Le¿±ce ko³o:/

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2011
    BMW
    E32 730
    Sk±d
    Tomaszów Lubelski

Le¿±ce ko³o:/

Witam. Ju¿ kiedy¶ pisa³em w tej sprawie. Mianowicie, le¿y mi jedno tylne ko³o... wcze¶niej praktycznie wszyscy byli zgodni, ¿e to pêkniêta sprê¿yna. Dzisiaj by³em zmieniaæ sprê¿yny na czerwone i okaza³o siê, ¿e tamta stara nie by³a pêkniêta. Po opuszczeniu samochodu z podno¶nika to samo ko³o dalej le¿y a nawet jeszcze bardziej bo ty³ zosta³ obni¿ony:/ szczerze to nie mam pojêcia gdzie szukaæ i co wymieniaæ:/ jak by¶cie mogli to pomó¿cie jeszcze raz:) na pewno kto¶ mia³ podobn± sytuacje:P

Super Moderator Awatar EVAN
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Sk±d
    Kêtaki
    Sprawdz tuleje wahliwe. Je¶li s± mocno wybite to ko³o te¿ siê "po³o¿y"
    Ogólnie trzeba sprawdziæ zawieszenie bo przyczyn mo¿e byæ du¿o np skrzywiony wahacz.
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Vip Vip Awatar ttrol
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Sk±d
    Zgorza³a/Warszawa
    Hej w e32 nie ma tulei wahliwych, to nie e38. One s± nieregulowane i pancerne, jedn± e32 widzia³em w wybitymi. Ale wtedy ko³o siê nie k³adzie, tylko rozchodzi siê zbie¿no¶æ w osi. Masz zupe³nie zerwan± tulejê belki po tej stronie, jak padnie to ko³o siê ³adnie k³adzie. Taki sam efekt daje padniêta gruszka od nivo o ile je masz.
    pozdrawiam Bartek

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2011
    BMW
    E32 730
    Sk±d
    Tomaszów Lubelski
    U mnie nie ma nivo. My¶la³em, ¿e to krzywy wahacz, ale widzê, ¿e trzeba bêdzie pojechaæ na diagnostykê i sprawdziæ ca³y zawias...

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •