Ostatnio usunąłem błędy skrzyni "nie czytałem jakie bo robiłem to na szybko" i wszystko śmigało ok. Dziś wróciłem z trasy no i w trakcie jazdy gdy stałem pod górkę skrzynia była na trybie D trzymałem oczywiście hamulec i w pewnym momencie poczułem tak jak by się wbił jakimś cudem Luz "N" samochód po puszczeniu hamulca zaczął zjeżdżać w dół. Lekko dodałem gazu (bo spanikowałem) samochodem szarpnęło do przodu i włączył się błąd skrzyni biegów Getriebenotprogram. Zgasiłem więc samochód. Poczekałem chwilkę odpaliłem znów i błędu nie było ale coś się jednak stało by przy jeździe np z górki jak hamowałem to samochód zamiast swobodnie redukować biegi to robił to ale z szarpnięciami. Teraz gdy podpiąłem samochód do kompa były błędy które odczytałem, Pierwszy błąd nr. 100 GEAR CHECK 1. Drugi błąd był oznaczony numerem 57 I pisało przy nim FGR albo FGS jakoś tak i pojawił się także 3 błąd którego nie pamietam. Chciałem zrobić screena ale nie zapisał się na kompie a błędy już usunąłem. Wiecie może czym mogą być spowodowane te błędy i objawy? Na chwilę obecną nie mam czasu podjechać do mechanika bo pracuje po 12 godz no i nie ma jak :(