Cytat Zamieszczone przez Inur Zobacz posta
To akurat odpada. Geometria zrobiona, osiowość sprawdzona. Nie ma nigdzie najmniejszego luzu, piasty dobre, drążki nowe, wahacze nowe, tuleje wózka nowe, amortyzatory B12 nowe, sprężyny progresywne nowe, poduszki nowe, przekładnia po uszczelnieniu, kasacji luzu i szlifie, krzyżak nowy... długo by tu wymieniać. Nie ma rzeczy w zawieszeniu czy układzie kierowniczym która nie była by robiona. Więc nie uwierzę że na 19" to auto ma jechać jak po sznurku dopóki nie przejadę się cudzym autem na takich kołach.

edit: Kolego BOSS rozumiem że Tobie prosto jedzie i nie trzeba kontrować? Jeśli tak to powiedz mi proszę czy przy zgaszonym silniku masz luz na kierownicy.
Na zagszonym silniku mam delikatny luz, opony tez mam pirelli we wlasciwym dla tych felg rozmiarze, kola 19tki, zawias w oryginale, przekladnia bez wiekszych remontow po prostu zdrowa - auto jedzie normalnie w koleinach bez noszenia.
Mozliwe ze opony sa niedopasowane do E38 i szerokosci felg - wtedy tez moze nosic, ale 90% przypadkow to przekladnia, drazek srodkowy, koncowki, ew krzyzak