Siema,
Zarejestrowałem się na forum ponad 2 lata temu...
Przymierzałem się do E38 już dwa razy i jakoś się nie wyszło...
W końcu się udało i w sobotę zakupiłem 730 manual :)
Siema,
Zarejestrowałem się na forum ponad 2 lata temu...
Przymierzałem się do E38 już dwa razy i jakoś się nie wyszło...
W końcu się udało i w sobotę zakupiłem 730 manual :)
Gratuluję i życzę samej radości z jazdy :)
Gra muzyka
Siemanko,przyłączam się do gratulacji,pozdrawiam.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
Witam i czekam na jakieś ładne fotki ;)
Witam i ja......:D
Gratulacje !!!!
ps. pokaż ten nowy nabytek...
Czołem..Ja tam dalej mam w ulubionych temat z twoim e24 mocna robota
Niestety odchorowuję zakup, leżę z gorączką 38,5 (wczoraj 39,5) więc jedynie w sobotę wjechałem do garażu i tyle auto widziałem. W weekend pewnie umyję auto i zrobię fotki :)
No to zdrowiej.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)
Witaj Kocie, tak jak Maciek znam z obrazków Twoje e24 a z tego co pamiętam miałeś jeszcze e30 Baur? Patrząc po tamtych autach wiem, że auto na pewno będzie fajne więc czekam na foty. Pozdro
...And on the 7th day God created the... 7er...
Tak E24 sprzedałem na jesieni, miałem też E30 Baur, sprzedany juz dłuższy czas temu a ostatnio skończył na dachu w rowie :(
Auto ma chyba jedno z najbiedniejszych wyposażeń E38 :) ale szukałem koniecznie 730 manual i przekonał mnie stan i bezwypadkowość, nic nigdy nie było odkręcane a przedni prawy błotnik i drzwi przednie prawe lakierowane po wierzchu bez szpachli oraz praktycznie zero rdzy - jedynie lekko na klapie wychodzi. Więc szpary wszystkie równiuteńkie, silniczek pracuje pięknie i na zimnym i na ciepłym nie puścił dymka :)
Auto wymaga jakiejś troski, wymiana dwóch tuleji w zawieszeniu, końcówki drążka, siłowników tylnej klapy, dwóch listewek na drzwiach - porysowane, oraz popielniczki na tunelu środkowym :)
P.S. Przebieg na liczniku jest niecałe 190tys km, kierownica jeszcze ma rzeźbę skóry, pedały nie wytarte... Wg.ASO ostatnie sprawdzanie kluczyka przy 120tys km.