Ja również witam :)
Witaj, myślałem, że zostawisz markę BMW dla Mercedesa, a tu taka niespodzianka:)
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Witam, tak z ciekawosci dlaczego szukales akurat 730 manual? Jesli chodzi o jazde to 735/740 manual prezentuje sie ciekawiej, a jesli o oszczednosc to 728 manual bierze gore. Oczywiscie gratuluje kupna auta takiego jak sobie upatrzyles jedynie ciekawosc nie daje mi spokoju dlaczego chciales akurat 730 manual - model taki "srodkowy" :) Pozdrawiam
Siema, przedewszystkim dlatego manual bo nie mam dobrego zdania a automatach w BMW a nie wykluczam w przyszłości ciągać czegoś na haku (może jakąś łódeczkę się kiedyś kupi).
Nie zależało mi na jakichś super sportowych osiągach a chciałem mieć silnik V8, dlatego zdecydowałem się na najmniejsze V8 z manualną skrzynią. Sądzę że to rozsądny kompromis.
Z osiągów jestem jak najbardziej zadowolony, jak na razie spalanie też wydaję mi się w porządku, co prawda coś konkretnie będę mógł powiedzieć po montażu LPG i zrobieniu kilku zbiorników :)
Witam Sąsiada :)
Pokazuj auto, zdziwko będzie...
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
Siema, siema :)
Pewnie w ten weekend w końcu zrobię kilka fotek.
Wczoraj odebrałem auto od kumpla mechanika.
Nowe wahacze przednie alu - oba
Tuleje wahaczy stalowych - obie
Drążki kierownicze - oba
Zrzucona miska, pozbierane śrubki, wyregulowany luz łańcucha i skręcone wszystko :)
O dalszych planach napiszę po wrzuceniu fotek.
Pogratulować zakupu
I tu Cie witam :)