-
Doświadczony Użytkownik
kolego szalony w zasadzie nie czytałem opisu z tamtej aukcji bo w opisie każdy pisze co chce patrzyłem tylko na zdjęcia także dobrze, że wyłapałeś te rzeczy bo faktycznie zmiana kabli WN w M60 jest mało realna natomiast co jakis czas któras cewke trzbea zmienić koszt około 130zł sztuka
co do uszczelek dekli jak dałes 350zl za kompelt to Cie ktos po prostu nieźle zdymał bez urazy avecezare jak VR mam za około 120-130zł i to dobra firma jade na nich 2 rok i nic się z nimi nie dzieje
akurat jazda 20 000km na wybitych tulejach z tyłu to porazka dla reszty zaeiszenia i samej budy
Dzuda nikt nie robi z 740 zapitalacza bo to stare rechło chodziło o fakt, że od 735 jest znacząco szybsze i taki jest fakt ( zresztą ostatnio byłem na spocie w poznaniu wyścigowym wieczorkiem to było 330i x 2szt i to seryjne nie dało rady 740 a było zdrowe i w zasadzie nawet inny kolektor wydechowy miało chyba baranowy dopiero 2 sztuka 330i z krósztym dyfrem i tuningiem za wartość całej mojej fury bo elelemnty eisenmanna i schidemana, oraz progoram mnie zdymało ) także 740 jak nawet na dzisijesze stadardy da rade wielu nowym autkom po za oczywiście nowym 740 :)
natomiast wracając do meritum mi to auto pachnie złomem i tyle powody: rdza + kupa usterek + lpg ( a ponoć z oszczedności z lpg zostaje na usuwanie usterek ??? ) a dopiero na miejscu może wyjść reszta kwiatków skoro tyle jest ich na mailu od razu
co do tej 735i jak widze fioletowa skóre to jakoś mnie to nie przekonuje
Ostatnio edytowane przez Zdzira 850I ; 11-04-2012 o 11:03
Uprawnienia umieszczania postów