Zamieszczone przez
avecezarave
Przede wszystkim kolega Sz4lony zwraca uwagę na głupoty które wypisuje obecny właściciel auta. Silnik M60 nie posiada kabli WN tylko cewki z fajkami które są bezpośrednio umieszczone na świecach. Druga sprawa piszę że uszczelki pod deklami zaworowymi kosztują 300 zł z wymianą. Trochę to dziwne bo ostatnio takie zakupiłem i wyszło coś około 350 zł same uszczelki. A gdzie jeszcze robocinza? Może stosuje on tanie zamienniki i stąd ich krótka wytrzymałość. A jeśli tak jest tzn eksploatuje on ten silnik na tanich podzespołach to wcale bym sie nie zdziwił gdyby silnik był zalany mineralnym olejem :-) Spytaj go z ciekawości na jakim oleju śmiga? I nie rozumiem do końca co ma gaz do tego, że te uszczelki trzeba co jakiś czas wymienić??? Co do wrażen z odgłosami silnika to zapewne jest ona już głośna z racji zastapienia katalizatorów strumienicami. Ogólnie nie po tym wszystkim nie widzę tego auta w różowych barwach. Ale wszystko można zrobić - pytanie tylko jakim kosztem??? Jeśli potwierdzi sie historia z minerałem to auto możesz z góry skreślić. Tyle ode mnie.