Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 31

W±tek: BMW X5 E53 - Chêæ zakupu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Arman
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Doceniam i biorê pod uwagê zdanie ka¿dego z was... ale gdybym mia³ do kupienia za 25ty¶ ³adn± 540i E39 tak± 00-02 rok z LPG... to bym siê raczej nie zastanawia³ - czu³bym siê bezpieczniej pod wzglêdem finansowym w takim aucie, ¿e jak by siê co¶ dzia³o to wydatki nie by³yby wygórowane. Chce kupiæ ciekawe auto, na rok czasu i wszystko wchodzi w gre (A6/S6/Jaguar S-type/E60/X5/E39/Mercedes W211) ale najbardziej ci±gnie mnie z tych wszystkich E39.

A X5 jak bym kupowa³ to bym kupowa³ jak±¶ konkretn±, po liftingu z panoram± itp. i co najwa¿niejsza w benzynie...

http://otomoto.pl/bmw-x5-bmw-x5-4-4i-C23142679.html - ale nie odstawiaj±c ca³kowicie na bok tej, gdybym nie mia³ do go¶cia ok. 600km, my¶lê ¿e MIMO WSZYSTKO najpierw pojecha³bym sprawdziæ to auto a dopiero pó¼niej tamto E39.

Je¶li to zadbane auto, a cena wywodzi siê z rocznika (bo ma ju¿ 12lat auto) to mo¿e i bym siê zastanowi³ nad ni±...

"Sercem czy rozumiem..." :)

Moderator Mod Awatar BOSS
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    740i
    Sk±d
    Dolny Slask
    Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    http://otomoto.pl/bmw-x5-bmw-x5-4-4i-C23142679.html - ale nie odstawiaj±c ca³kowicie na bok tej, gdybym nie mia³ do go¶cia ok. 600km, my¶lê ¿e MIMO WSZYSTKO najpierw pojecha³bym sprawdziæ to auto a dopiero pó¼niej tamto E39.

Je¶li to zadbane auto, a cena wywodzi siê z rocznika (bo ma ju¿ 12lat auto) to mo¿e i bym siê zastanowi³ nad ni±...

"Sercem czy rozumiem..." :)
    Kierujac sie rozumem a nie sercem od razu wywalilbym to ogloszenie... caly przod nieudolnie pomalowany + lampy shit- made in china - nawet jakby 50km bylo aby to ogladac bym sie nie wychylil :D

Nie chesz E39 w dieslu bo "wysokie ceny paliw" - wogole wiesz ile takie sprawne E39 pali?? 10gr roznicy na litrze w porownaniu do Pb robia az taka roznice??

Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Ró¿nica jest nastêpuj±ca...

530d spali ok. 10L ropy my¶lê = 10L x 5.70 = 57z³/100km

A np. 540i z LPG spali ok. 18L LPG = 18L x 2.70 = 49z³

Niech nawet spali 20litrów... ale moc, osi±gi jest nie porównywalna moim zdaniem, ale po ma³o odk³adam na bok zakup benzyny V6/V8 której jestem zwolennikiem, bo nic co by mnie zaciekawi³o z owymi jednostkami nie ma.

http://otomoto.pl/bmw-530-bmw-e61-3-...C23724650.html

Zainteresowa³a mnie jeszcze ta oferta powy¿ej...

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar szajboos
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Sk±d
    Brudne Po³udnie - SRC
    Cytat Zamieszczone przez Arman Zobacz posta
    530d spali ok. 10L ropy my¶lê
    Sprawne 730d pali mniej, bo ¶rednio ok. 8,5. Przy normalnej je¼dzie, trochê miasta, trochê trasy. A 530d powinno na moje spaliæ troszkê mniej.

Ale wybór diesel - benzyna z LPG zale¿y jeszcze gdzie i jak du¿o je¼dzisz ;)

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Tysi±c ludzi tysi±c opinii, nastawiam siê na te 10L ¿eby siê pó¼niej nie zdziwiæ, od dwóch dni czytam jak to u¿ytkownikom 330d/xd w E46 spala nawet 11L... :D

Mniejsza z tymi spalaniem, licze siê ze wszystkim, i litr w t± czy drug± ró¿nicy nie robi.

Powiedzcie co¶ lepiej na temat tej bia³ej E61

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom
    Bia³a e61 ca³kiem ciekawa ,ja bym j± poogl±da³ :)

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Tylko powiedzmy Sobie szczerze...

Czy za BIA£E E61 z 05' w M-pakiecie, z 3.0d - 37.000z³ to nie za ma³o? (Bo za tyle go¶æ jest gotów oddaæ mi auto z tego co mi odpisa³ w mailu) :)

A kiedy poprosi³em o numer VIN i zapyta³em czy zgadza siê na wizytê w serwisie to ju¿ nie odpisa³ :D

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom
    Bez wizyty w serwisie bym nie kupi³ ¿adnego BMW :)

Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Skoro nie odpisuje, to my¶lê ¿e ma co¶ kole¿ka do ukrycia...

I czeka na jelenia który przyjedzie z zamkniêtymi oczami i wyp³aci mu 37ty¶. a po kilku dniach otworz± mu siê oczy jak bêdzie mia³ silnik do wymiany :D

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom
    Niech poda nr VIN ,posprawdzaj przebieg w serwisie i naprawy ,ja bym od tego zaczyna³ :)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •