jaka masz skrzynie?? manetka siłownik z linka wiązke sterownik dolna osłona kolumny kierowniczej użyj szukajki było troche na ten temat i to nie dawno
jaka masz skrzynie?? manetka siłownik z linka wiązke sterownik dolna osłona kolumny kierowniczej użyj szukajki było troche na ten temat i to nie dawno
Mam skrzynie Automat
Znalazłem dzięki wielkie :D:D jak by ktoś szukał http://7er.pl/showthread.php/13474-D...light=tempomat
Dokładnie, 8 tematów poniżej twojego jest opisana DOKŁADKA TEMPOMATU. Są tam linki do instrukcji/fotorelacji dołożenia, co trzeba dokupić, etc.
W twoim przypadku instalacja jest dosyć prosta. Potrzebujesz silniczka z mocowaniem i linką do V8, sterownika do V8 i manetki. Instalację/wiązkę w aucie powinieneś mieć założoną.
Ja jakieś 4 dni temu dołożyłem tempomat u siebie, z tym, że mam manual i było więcej pracy, ale u Ciebie to myślę, że dołożenie tempomatu to max 1h pracy.
@kal!ber,
czujnik pedału hamulca jest zamocowany tak czy inaczej. Nawet w przypadku wersji z manualną skrzynią nie dokłada się żadnego dodatkowego czujnika hamulca.