Panowie co sadzicie do E32, będzie pasować taki komplet, chodzi mi o ET szczegolnie http://allegro.pl/alufelgi-alpina-17...035509838.html ?
Panowie co sadzicie do E32, będzie pasować taki komplet, chodzi mi o ET szczegolnie http://allegro.pl/alufelgi-alpina-17...035509838.html ?
Na przyszłość: felgi byłyby idealne do E32, bo właśnie takie były montowane w Alpinach B11 i B12.
Spoko, to ja je kliknalem. Sprzedajacy mowi ze jeden zamek jest zepsuty, moze ktos wie o co dokladnie chodzi z tym zamkiem bo nie do konca rozumiem a nie widzialem z bliska? Druga sprawa czy to w miare dobra/normalna cena za taki komplet, oczywiscie zakladam ze trzeba bedzie je pomalowac czyli dojdzie jakies 500zl jeszcze ??
Zamek da się kupic ,ale malowanie takich felg to 1000 zł zeby wyglądały przyzwoicie i oczywiście malowanie nie tradycyjne.
A dlaczego nietradycyjne i dlaczego 1000???
Te felgi nie zasługują na proszek, bo malowanie ręczne wyjdzie zdecydowanie lepiej (bardziej cienka warstwa). Nawet gdyby malować to proszkowo to 500-600PLN. Nie wiem czym wam na śląsku malują, że kosztuje to aż 250PLN od sztuki. Złotem? :P
Tuczi nie obraz się ,ale jak nie znasz tematu malowania felg to napij sie lepiej browara.
Oczywiście ,ze te felgi nie zasługuja na proszek ,tylko na malowanie mokre , a potem 180 stopni i nie ma to nic wspólnego z proszkiem.
Ręcznie lub tradycyjnie nie uzyskasz koloru jaki powinien być , tydzień temu malowałem dokładnie takie fele ,tradycyjnie i proszkowo sie nie da ,żeby na to zasługiwały i tyle.
Akurat na Śląsku ich nie malowałem ,ale moge powiedziec ,że teraz mam pomalowane najmocniej jak sie da ,tak jak w fabryce napisałem powyżej jak.
Poniał aaaaaa ?
Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 09-03-2014 o 22:09
Kwestia malowania mniej wazna...się zrobi. Powiedzcie mi, bo rzadko te felgi widuje, czy to dobra, normalna czy po slaba cena?
Nie jest to okazyjna cena ale jak za kpl z deklami do średnio duża. Coraz mniej tego i napewno jak bedziesz chciał sprzedać to nie bedzie problemu. Poczekasz jeszcze z parę lat i cena bedzie 5k za to, i znajdą się chętni.
Jak German to Anna.
Tak jak napisał epul cena średnia jak za felgi do remontu ,ale jak zrobisz to bedzie dobrze wyglądało auto na nich.