Spoko luz nie pora i miejsce na wychwałki co i za ile można kupić,aczkolwiek po to jest temat żeby pisać a i ja chętnie poczytam.W czasie kiedy kupowałem koła nie było nic ciekawszego,ja też nie planowałem auta pół roku robić...a więc trochę mi się spieszyło,policzyłem po swojemu,czyli coś tam nie policzyłem :D Nieważne,auto ma sprawiać fun i po to właśnie je robię.Tak jak już pisałem mam to co chciałem,jutro się okaże czy dobrze wiedziałem :D
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
Wszyscy wiemy że idąc w GS 18 nie wchodzi w grę,no ok przynajmniej dla mnie i Artura.
Po drugie dla mnie rant 4,5' a 5' robi wielką różnice...
Po trzecie... źle się zrozumieliśmy,niemniej jednak futury w zestawieniu 17x12 + 17x10 kupuję dzisiaj. Nie ważne za jaką kasę,ale nie 18' ...
Po czwarte... jeśli teraz jestem w stanie dać za felgi 10k to nie planuję ich sprzedać,podobnie jak e32 ;)!!
Doprawdy nie wiem czemu przy tak dużej budzie jaką ma e32 upierać się ,ze 18 to za dużo...:D
Nie wiem po co się spieszysz wszak sezon sie kończy:D
Dzuda jak wy tam widzicie tą wielką różnicę na rantach miedzy 4,5 a 5 to ja was normalnie od dzis podziwiam :p
Chętnie zobaczę jak będzie leżeć na futurach ta Twoja bo w necie cięzko o fotki...
Powtórzę jeszcze raz - nie chodzi tu o fakt kto ile da czy dał ale o fakt ,ze można znaleźć w rozsądnej kasie jeśli nie szuka się na teraz i na już.
Dobrej nocy.
Ja mam czas do przyszłego sezonu tak że coś się upoluje. Na fotkach dużej różnicy między 4,5 a 5 nie ma,ale w rzeczywistości jest znacząca
Napięcia u mnie sięga zenitu,żeby mi pikawa nie siadła :D Nie łatwo było założyć gumki
A jak w końcu się udało to okazało się że dzisiaj klinika zamknięta bo Doktor boookiem po torze lata
A koła już czekają no i ja też![]()
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
O w pytkę![]()
Nie czekaj na doktora, sam zakładaj :D:D
Jest naprawdę tłusto.
Zakładaj galerie na syndykacie...
niezłe wiadra, no ciekawe czy wlezą....
moja była 7er: http://7er.pl/showthread.php/10628-Witam-wszystkich