Cytat Zamieszczone przez k i v i Zobacz posta
napisałam gdzieś w maju , że mi sie podoba.... hmm

ja pare pytań mam : sam dokładałeś shadow czy wymieniłeś listwy progowe na jasne celowo ? bo coś mi sie wydaje ze przy shadow listwy progowe były czarne.
Czy w planach masz wyciągnięcie tej gustownej wgnioty na tylnej klapie ? bo aż mnie boli jak na nią patrzę :( Czy to auto kiedykolwiek było na myjni albo widziało wosk ?
Jaki cel ma wkładanie kół z 5'' rantem na tył (powodzenia z rantami) skoro niedługo błotnik Ci ożyje i pójdzie na spacer ??

Wybacz (cie) , ale e32 to jest kultowy model BMW i jeżeli piszesz , że jej nie sprzedasz a nadkole Ci kwitnie to chyba nie ta kolejność działania.
Ja miałam utłuczony błotnik w swojej (pozdrawiam Tomasz który gustownie to zrobił) ale za 3 dni już byłam umówiona u lakiernika .. jak nie zadbasz o budę odpowiednio to na co Ci te koła 12'' z tyłu ?
Żeby się na mieście przylansować ?
Nie odbieraj tego broń Boze jako atak , mój zły dzień czy cos w tym stylu. Poprostu kocham ten model i serce sie raduje jak kolejan osoba na faorum ten model ale ZADBAJ O NIĄ !
co złego to nie ja. Dziekuję
jak założysz rodzinę będziesz miała szereg innych wydatków ważniejszych niż nadkole. Każdy wydaje na samochód ile ma i może wydać. Naciskanie w stylu:
Ja miałam utłuczony błotnik w swojej (pozdrawiam Tomasz który gustownie to zrobił) ale za 3 dni już byłam umówiona u lakiernika .. jak nie zadbasz o budę odpowiednio to na co Ci te koła 12'' z tyłu ? jest śmieszne i nie ma miejscu.
Powodzenia