Strona 10 z 26 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 253

Wątek: Dzień dobry ;)

Cytat Zamieszczone przez artur677 Zobacz posta
    Tak Kivi będę się lansował i to ile wlezie :D:D:D:D
    to może na syndykacie galeria skoro wycagane nadkola, gwint i szeroka fela to będie greman jak cholera
    ♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥

Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
    Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.

AJK : (

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Były pomiary i ciężko będzie z tyłu uzyskać 12" Na razie będzie tylko 11 Muszę ranty zamówić na przód 4 a na tył 5 cali.

dodaję do ulubionych jak to koło zostajeSam kiedyś się śliniełem na Breytony i dalej mi się konkretnie podoboją ale się "zdziadziałem" i podniosłem auto.Trzymam kciuki

Zaawansowany Użytkownik Awatar artur677
    BMW
    Jakieś jest ;)
    Cytat Zamieszczone przez k i v i Zobacz posta
    to może na syndykacie galeria skoro wycagane nadkola, gwint i szeroka fela to będie greman jak cholera
    Ja się nie czepiam ale co to znaczy 'wycagane" ? co to jest 'będie" ? i co to do kurki jest ten 'greman" ???
    Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7

Początkujący Użytkownik Awatar dziani///M
    BMW
    e34 M5
    ja sie nawet juz naciągów i szerokości nie czepiam - każdy robi jak chce , ponieważ każdy robi dla siebie.

Ale jak chcesz zablysnąć w towarzystwie szeroka felgą to ja czekam na efekty z niecierpliwościa , będę codziennie sprawdzac temat.
    Jednakże wyprzedzilam Cię mierząc 12' ACS rennsport I do e32 - powodzenia !!

Uploaded with ImageShack.us

Witam ,jestem nowy na forum i Twój temat mnie zainteresował jeżeli chodzi o szerokość,ja troche liznąłem wiedzy w tym kierunku i musze Tobie powiedzieć ,by przymierzyć moje kółko do auta Kivi szlifowaliśmy wahacz ,wiec dziewczyna wie co mówi życząc Ci powodzenia . . jeszcze jedno na ranty do sznycelków robione na zamówienie 5'' czekałem pół roku i dodam ze drugiego takiego kompletu w PL nie znajdziesz . Pozdrawiam ..

Zaawansowany Użytkownik Awatar artur677
    BMW
    Jakieś jest ;)
    O witam w moich skromnych progach ;)!! Teraz to zwariowałem bo na tym zdjęciu jest założona felga 11x20 od X5 E70 ale wielkość chyba różnicy nie robi,dystans 30mm,do wahacza było 5mm a do amora 10mm.Idąc tym tropem postanowiłem założyć 12 cali ale koła które kupiłem od amora odstają chyba z 3 cm no i mam w planach zmienić też ranty.Napisałem że plan jest dobry ale zobaczymy co z wykonaniem bo jestem świerzak jeśli chodzi o zamawianie rantów i nie mam z tym doświadczenia.Na stronie Techride podobno są ranty od ręki,na ebay-u niby tez,nie ma co bić piany,jak będę miał ranty na pewno się pochwalę tylko że znając moje szczęście pewnie to trochę potrwa.Do sznycli też się przymierzałem,już prawie po nie pojechałem,w Słupcy gość ma komplet,pisał mi że tylne felgi mają szerokość 33cm a przednie 26cm,pewnie coś źle pomierzył ale parę cali też mają i właśnie sprawdzałem,wiszą na naszym portalu aukcyjnym.Ale się rozpisałem,ale ja taż mam bzika na punkcie motoryzacji ;)!!:D
    Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Ja się nie czepiam ale co to znaczy 'wycagane" ? co to jest 'będie" ? i co to do kurki jest ten 'greman" ???
    wycagane - wyciągane (rozepchane nadkola) , będie - będzie , greman - german style (ciemno nisko szeroko) wczuj się bo jak ja jestem po kielichu to więcej liter gubię , i wtedy pewnie nic nie zrozumiesz:D

Cytat Zamieszczone przez dziani///M Zobacz posta
    Witam ,jestem nowy na forum i Twój temat mnie zainteresował jeżeli chodzi o szerokość,ja troche liznąłem wiedzy w tym kierunku
    no nie byku dobry początek ,masz u mnie sete :D
    Ostatnio edytowane przez jarek88 ; 30-06-2012 o 00:36

Doświadczony Użytkownik Awatar grabol
    BMW
    BMW e10 2002ti, e39, X5 4.8is
    Ciekaw jestem co Ci z tego "moda" wyjdzie... -trzymam kciuki ;)
    co do rantów to mogę Ci trochę pomoc jak będziesz chętny.
    Ps. Ruszaj rownież z blacharką, bo rzeczywiście nie będzie na co założyć tych felg... ;D

Początkujący Użytkownik Awatar dziani///M
    BMW
    e34 M5
    Cytat Zamieszczone przez jarek88 Zobacz posta
    wycagane - wyciągane (rozepchane nadkola) , będie - będzie , greman - german style (ciemno nisko szeroko) wczuj się bo jak ja jestem po kielichu to więcej liter gubię , i wtedy pewnie nic nie zrozumiesz:D

no nie byku dobry początek ,masz u mnie sete :D
    ..yhm, Jarek ja stawiam od pięciu literków zaczniemy ..:D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    X5 4.6IS+E38 LIFT+330i Cabrio
    Jeśli ten breyton będzie leżał tak jak na fotkach z syndikat.de to będzie cud miód orzeszki.
    Jestem na TAK

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    napisałam gdzieś w maju , że mi sie podoba.... hmm

ja pare pytań mam : sam dokładałeś shadow czy wymieniłeś listwy progowe na jasne celowo ? bo coś mi sie wydaje ze przy shadow listwy progowe były czarne.
    Czy w planach masz wyciągnięcie tej gustownej wgnioty na tylnej klapie ? bo aż mnie boli jak na nią patrzę :( Czy to auto kiedykolwiek było na myjni albo widziało wosk ?
    Jaki cel ma wkładanie kół z 5'' rantem na tył (powodzenia z rantami) skoro niedługo błotnik Ci ożyje i pójdzie na spacer ??

Wybacz (cie) , ale e32 to jest kultowy model BMW i jeżeli piszesz , że jej nie sprzedasz a nadkole Ci kwitnie to chyba nie ta kolejność działania.
    Ja miałam utłuczony błotnik w swojej (pozdrawiam Tomasz który gustownie to zrobił) ale za 3 dni już byłam umówiona u lakiernika .. jak nie zadbasz o budę odpowiednio to na co Ci te koła 12'' z tyłu ?
    Żeby się na mieście przylansować ?
    Nie odbieraj tego broń Boze jako atak , mój zły dzień czy cos w tym stylu. Poprostu kocham ten model i serce sie raduje jak kolejan osoba na faorum ten model ale ZADBAJ O NIĄ !
    co złego to nie ja. Dziekuję
    jak założysz rodzinę będziesz miała szereg innych wydatków ważniejszych niż nadkole. Każdy wydaje na samochód ile ma i może wydać. Naciskanie w stylu:
    Ja miałam utłuczony błotnik w swojej (pozdrawiam Tomasz który gustownie to zrobił) ale za 3 dni już byłam umówiona u lakiernika .. jak nie zadbasz o budę odpowiednio to na co Ci te koła 12'' z tyłu ? jest śmieszne i nie ma miejscu.
    Powodzenia

Uprawnienia umieszczania postów