Strona 9 z 26 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 253

Wątek: Dzień dobry ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar grabol
    BMW
    BMW e10 2002ti, e39, X5 4.8is
    Ja w 19" przy 10j mam 235/40 i jest jeszcze nie przesądzony naciąg, ale na 12j mam 265/35 i jest jak pan bóg przykazał w/g GS. Naciagałem kiedyś 255/35 na 12j, ale wyglądało to przesadnie...

napisałam gdzieś w maju , że mi sie podoba.... hmm

ja pare pytań mam : sam dokładałeś shadow czy wymieniłeś listwy progowe na jasne celowo ? bo coś mi sie wydaje ze przy shadow listwy progowe były czarne.
    Czy w planach masz wyciągnięcie tej gustownej wgnioty na tylnej klapie ? bo aż mnie boli jak na nią patrzę :( Czy to auto kiedykolwiek było na myjni albo widziało wosk ?
    Jaki cel ma wkładanie kół z 5'' rantem na tył (powodzenia z rantami) skoro niedługo błotnik Ci ożyje i pójdzie na spacer ??

Wybacz (cie) , ale e32 to jest kultowy model BMW i jeżeli piszesz , że jej nie sprzedasz a nadkole Ci kwitnie to chyba nie ta kolejność działania.
    Ja miałam utłuczony błotnik w swojej (pozdrawiam Tomasz który gustownie to zrobił) ale za 3 dni już byłam umówiona u lakiernika .. jak nie zadbasz o budę odpowiednio to na co Ci te koła 12'' z tyłu ?
    Żeby się na mieście przylansować ?
    Nie odbieraj tego broń Boze jako atak , mój zły dzień czy cos w tym stylu. Poprostu kocham ten model i serce sie raduje jak kolejan osoba na faorum ten model ale ZADBAJ O NIĄ !
    co złego to nie ja. Dziekuję
    ♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥

Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
    Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.

AJK : (

Zaawansowany Użytkownik Awatar PiotrekV8
    BMW
    e32 730iA V8
    Cytat Zamieszczone przez k i v i Zobacz posta
    napisałam gdzieś w maju , że mi sie podoba.... hmm

ja pare pytań mam : sam dokładałeś shadow czy wymieniłeś listwy progowe na jasne celowo ? bo coś mi sie wydaje ze przy shadow listwy progowe były czarne.
    Czy w planach masz wyciągnięcie tej gustownej wgnioty na tylnej klapie ? bo aż mnie boli jak na nią patrzę :( Czy to auto kiedykolwiek było na myjni albo widziało wosk ?
    Jaki cel ma wkładanie kół z 5'' rantem na tył (powodzenia z rantami) skoro niedługo błotnik Ci ożyje i pójdzie na spacer ??

Wybacz (cie) , ale e32 to jest kultowy model BMW i jeżeli piszesz , że jej nie sprzedasz a nadkole Ci kwitnie to chyba nie ta kolejność działania.
    Ja miałam utłuczony błotnik w swojej (pozdrawiam Tomasz który gustownie to zrobił) ale za 3 dni już byłam umówiona u lakiernika .. jak nie zadbasz o budę odpowiednio to na co Ci te koła 12'' z tyłu ?
    Żeby się na mieście przylansować ?
    Nie odbieraj tego broń Boze jako atak , mój zły dzień czy cos w tym stylu. Poprostu kocham ten model i serce sie raduje jak kolejan osoba na faorum ten model ale ZADBAJ O NIĄ !
    co złego to nie ja. Dziekuję
    zgadzam się w 100%

A co do naciągów to wg mnei najgrubsza e32 w PL czyli auto Franka z syndykatu miało z tyłu 11,5J i opone 265 i wg. mnie podkreślam wg. mnie węższa opona wcale by nie poprawiła jej wyglądu, a Ty Dzuda proponujesz na 0,5 cala szerszą felge opone 245 ;p no ale jeśli wam się podoba to ok ja tego ni neguje wyrażam tylko swoja opinie na temat bo to jest forum i do tego słuzy
    Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93

freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem

ja sie nawet juz naciągów i szerokości nie czepiam - każdy robi jak chce , ponieważ każdy robi dla siebie.

Ale jak chcesz zablysnąć w towarzystwie szeroka felgą to ja czekam na efekty z niecierpliwościa , będę codziennie sprawdzac temat.
    Jednakże wyprzedzilam Cię mierząc 12' ACS rennsport I do e32 - powodzenia !!

Uploaded with ImageShack.us
    ♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥

Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
    Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.

AJK : (

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    Cytat Zamieszczone przez artur677 Zobacz posta
    naciągałeś kiedyś oponę 225 na 10 cali ?
    to takie dziwne?????

Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Tak,mam takie u siebie
    jaki stoicki spokój :D

Artur pocieszę cię tez mam taki naciąg jak dzuda na 8,5j 205/50 na 10j 225/45

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Dokłądnie ten sam zestaw.

Kumpel w E34 na 11,5J na opony 245 i szału nie ma...

Zaawansowany Użytkownik Awatar artur677
    BMW
    Jakieś jest ;)
    W związku z waszymi celnymi uwagami,ale nikt się nie czepia ;)!! Po co auto miało iść do blacharza skoro będą nadkola poprawiane i wszystko mama zamiar zrobić za jednym razem ? Kivi twoje zdjęcie nic konkretnego do tematu nie wniosło bo nie ma wymiaru ET,już dawno przymierzałem 11" (tylko) i nie wydaje mi się żeby ten jeden cal było ciężko upchać.Co do listew to po lifcie były właśnie takie srebrne.PiotrekV8 zdjęcia auta Franka mam nawet zapisane w komputerze....

Dzięki grabol za opinie,Ty możesz coś o naciągach powiedzieć :D

Co do mojego brudnego ulepa...trochę się przeciąga,najpierw u mechanika,w dzień odbioru instalacja się zapaliła i auto stoi u elektryka,było napisane parę postów prędzej...Tak Kivi będę się lansował i to ile wlezie :D:D:D:D
    Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Każdy Madziu polift miał srebrne listwy

Zaawansowany Użytkownik Awatar artur677
    BMW
    Jakieś jest ;)
    Grabol a jaki setup byś może zaproponował do E32 ? Dużo szukam,cały czas ale mało jest sensownych podpowiedzi...Na przód ranty 3.75 a na tył 4.75 plus wymiana bębnów z 6 na 7 cali ?
    Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez artur677 Zobacz posta
    Grabol a jaki setup byś może zaproponował do E32 ?
    Tu chyba nie ma co proponować tylko trzeba mierzyć, zmieniać, zmieniać i jeszcze raz zmieniać ;)

Uprawnienia umieszczania postów