Ja w 19" przy 10j mam 235/40 i jest jeszcze nie przesądzony naciąg, ale na 12j mam 265/35 i jest jak pan bóg przykazał w/g GS. Naciagałem kiedyś 255/35 na 12j, ale wyglądało to przesadnie...
Ja w 19" przy 10j mam 235/40 i jest jeszcze nie przesądzony naciąg, ale na 12j mam 265/35 i jest jak pan bóg przykazał w/g GS. Naciagałem kiedyś 255/35 na 12j, ale wyglądało to przesadnie...
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
napisałam gdzieś w maju , że mi sie podoba.... hmm
ja pare pytań mam : sam dokładałeś shadow czy wymieniłeś listwy progowe na jasne celowo ? bo coś mi sie wydaje ze przy shadow listwy progowe były czarne.
Czy w planach masz wyciągnięcie tej gustownej wgnioty na tylnej klapie ? bo aż mnie boli jak na nią patrzę :( Czy to auto kiedykolwiek było na myjni albo widziało wosk ?
Jaki cel ma wkładanie kół z 5'' rantem na tył (powodzenia z rantami) skoro niedługo błotnik Ci ożyje i pójdzie na spacer ??
Wybacz (cie) , ale e32 to jest kultowy model BMW i jeżeli piszesz , że jej nie sprzedasz a nadkole Ci kwitnie to chyba nie ta kolejność działania.
Ja miałam utłuczony błotnik w swojej (pozdrawiam Tomasz który gustownie to zrobił) ale za 3 dni już byłam umówiona u lakiernika .. jak nie zadbasz o budę odpowiednio to na co Ci te koła 12'' z tyłu ?
Żeby się na mieście przylansować ?
Nie odbieraj tego broń Boze jako atak , mój zły dzień czy cos w tym stylu. Poprostu kocham ten model i serce sie raduje jak kolejan osoba na faorum ten model ale ZADBAJ O NIĄ !
co złego to nie ja. Dziekuję
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
zgadzam się w 100%
A co do naciągów to wg mnei najgrubsza e32 w PL czyli auto Franka z syndykatu miało z tyłu 11,5J i opone 265 i wg. mnie podkreślam wg. mnie węższa opona wcale by nie poprawiła jej wyglądu, a Ty Dzuda proponujesz na 0,5 cala szerszą felge opone 245 ;p no ale jeśli wam się podoba to ok ja tego ni neguje wyrażam tylko swoja opinie na temat bo to jest forum i do tego słuzy
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
ja sie nawet juz naciągów i szerokości nie czepiam - każdy robi jak chce , ponieważ każdy robi dla siebie.
Ale jak chcesz zablysnąć w towarzystwie szeroka felgą to ja czekam na efekty z niecierpliwościa , będę codziennie sprawdzac temat.
Jednakże wyprzedzilam Cię mierząc 12' ACS rennsport I do e32 - powodzenia !!
Uploaded with ImageShack.us
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
Dokłądnie ten sam zestaw.
Kumpel w E34 na 11,5J na opony 245 i szału nie ma...
W związku z waszymi celnymi uwagami,ale nikt się nie czepia ;)!! Po co auto miało iść do blacharza skoro będą nadkola poprawiane i wszystko mama zamiar zrobić za jednym razem ? Kivi twoje zdjęcie nic konkretnego do tematu nie wniosło bo nie ma wymiaru ET,już dawno przymierzałem 11" (tylko)i nie wydaje mi się żeby ten jeden cal było ciężko upchać.Co do listew to po lifcie były właśnie takie srebrne.PiotrekV8 zdjęcia auta Franka mam nawet zapisane w komputerze....
Dzięki grabol za opinie,Ty możesz coś o naciągach powiedzieć :D
Co do mojego brudnego ulepa...trochę się przeciąga,najpierw u mechanika,w dzień odbioru instalacja się zapaliła i auto stoi u elektryka,było napisane parę postów prędzej...Tak Kivi będę się lansował i to ile wlezie :D:D:D:D
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
Każdy Madziu polift miał srebrne listwy![]()
Grabol a jaki setup byś może zaproponował do E32 ? Dużo szukam,cały czas ale mało jest sensownych podpowiedzi...Na przód ranty 3.75 a na tył 4.75 plus wymiana bębnów z 6 na 7 cali ?
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7