Kurde Artur nie zazdroszcze.... szkoda w sumie ,ze ci się pierdzieli bo ta germańska locha powinna juz straszyc okolice:D
Czy ty na germanfest się zapisałeś?
Kurde Artur nie zazdroszcze.... szkoda w sumie ,ze ci się pierdzieli bo ta germańska locha powinna juz straszyc okolice:D
Czy ty na germanfest się zapisałeś?
Guma w E32 może nie, bo ja nie spotkalem ale za to niektore kostki rozpadaja sie w rekach :( ze dwie juz skruszylem
Potopiło się duże więcej kabli,ktoś kiedyś zrobił jakąś zwarę i jest gnój.
Jak już kiedyś wyjadę to latem będę szpuncił na Breytonach
Chciałem bardzo przyjechać ale jak nie mam germańca to nawet nie próbowałem się wbijać,szczerze to w zeszłym tygodniu pojawiła się w Niemcach E34 540,podobała mi się ale mam wydatki i nie mam chwilowo wolnych pieniążków,Grabol poleca srebrną E32 740 i ją też biorę pod uwagę.Sprzedam jakieś auto,chwila słabości i coś sobie kupię bo tą nie wiem kiedy wyjadę...
Ewidentnie potopione są kable nawet w kostkach od siedzeń,w progach te grube wiązki co kawałek popalone,masakra jakaś![]()
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 03-03-2013 o 09:41
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
Tak Pieca zazdroszczę v8 muzyka dla uszu życzę bezawaryjnego użytkowania pozdrawiam ;)
no zima konkret:D projekt zajefajny :D powodzenia i śledzę dalej:)
Dziś odebrałem auto,fajnie mruczy bo nie ma katów i tylny jest przelotowy![]()
Ale dużo jest do zrobienia,coś z elektryki nie działa,całe jest do malowania,w Poniedziałek założę letnie koła.Przednie zawieszenie ok ale tył za miękki,przez to tak wysoko bo obcierało.No to kilka fotek na szybko,bo nie miałem czasu.
![]()
najs :) działaj dalej :D
Całkiem fajnie to wygląda :D śruby też bym na czarno dał.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Setup letni,w końcu lato :D
![]()