We wtorek będą cudowne środki prosto od cioci z Ameryki i zobaczymy co da się zrobić ;)!!
We wtorek będą cudowne środki prosto od cioci z Ameryki i zobaczymy co da się zrobić ;)!!
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
Idziesz w dobrym kierunku i tak trzymaj. Moje sportsize maja przetarty bok fotel kierowcy zapewne od wsiadania, jutro albo jeszcze dziś zrobię fotki i jeśli pozwolisz wrzucę tu by nie zakładać nowego tematu, może ktoś doradzi co z tym zrobić.
A zapewne ma przejechane 270t km
W końcu się zabrałem za siedzenia a oto efekty :D
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez artur677 ; 30-08-2012 o 16:00
nom pięknie,pięknie!!!mam na oku sporty i właśnie są podobnie zmęczone jak były Twoje,jak możesz może opisz co i jak robiłeś? :D![]()
Nic trudnego,jeden telefon do Ledercentrum,wysłałem im zdjęcia a oni mi paczkę za 240zł.Szczotka + pianka,później pad szlifujący,następnie rozpuszczalnik,farba nakładana za pomocą gąbki i ostatecznie srodek utrwalający = efekt :D Jutro muszę jeszcze powtórzyć utrwalanie no i jak w końcu będę miał moje autko to będzie montaż.Szczerze siedzenia wyszły super ale jak to będzie z trwałością to się dopiero okaże :p Aaa wszystkie użyte preparaty,szmatki,gąbki i instrukcja obsługi przyszły z Ledercentrum.
nom to by mi odpowiadało :) no a za żywotność to chyba nikt za bardzo nie jest w stanie powiedzieć :) można spróbować,to chyba zwleke te fotele z de :)
Będzie robiona blacha a więc kupiłem 'nowe" drzwi,tylko 3 bo prawe przednie były nieciekawe...
Przy okazji nabyłem też zderzak z którego wezmę spryski
Niestety lewa dysza niekompletna
No i zastanawiam się czy tu dużo brakuje![]()
Kupiłem bębny 7",dzisiaj przysłali wymarzone ranty 4 i 5 cali,zabrałem się do skręcania i...Pękła nasadka
![]()
Szerokość będzie zacna :D
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion