Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: wymiana lamp...realne??

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    polaczkuuuuuu z 750
    To, że ktoś ma inne zdanie nie znaczy, że trzeba go od razu obrażać. Powstrzymaj się z takimi komentarzami, bo to już nie jest dyskusja tylko pyskówka. Coś czuję, że mógłbyś się wielu rzeczy od Krzywego nauczyć i gdybyś go znał to wstydziłbyś się za swoją wypowiedź.

Osobiście też uważam, że takie przeróbki obecnie nie mają większego sensu, a przy próbie sprzedaży auta są wielkim jego minusem i źródłem podejrzliwości kupującego.
    Gra muzyka

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    To, że ktoś ma inne zdanie nie znaczy, że trzeba go od razu obrażać. Powstrzymaj się z takimi komentarzami, bo to już nie jest dyskusja tylko pyskówka. Coś czuję, że mógłbyś się wielu rzeczy od Krzywego nauczyć i gdybyś go znał to wstydziłbyś się za swoją wypowiedź.

Osobiście też uważam, że takie przeróbki obecnie nie mają większego sensu, a przy próbie sprzedaży auta są wielkim jego minusem i źródłem podejrzliwości kupującego.
    nazywanie druciarstwem tez jest obrazeniem kolegi zwanego dalej druciarzem;) Ty mozesz uwazac co chcesz Wojtku a kolega ma inny gust inna wizje i moim zdaniem akurat wizja przodu na polift jest ok:) a czy i komu sprzeda auto - to ani moja ani Twoja ani Krzywego sprawa;) chce auto upiekszyc wiec ja go popieram:) dyskucji koniec milego dnia!

Uprawnienia umieszczania postów