Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Uzależnienie od jazdy

Vip Vip Awatar tomcad
    BMW
    E38 728 '96
    Mnie również choroba dotyka, także jeżdzę bez celu lub te cele znajduje. Niesamowitą frajdę dodatkowo daje mi przesiadka z jednej siódemki do drugiej. Każda jest troche inna i daje mi inne wrażenia. Jak jedna zaczyna mnie nudzić, to wsiadam do drugiej, jak wracam do pierwszej, przypominam sobie i doceniam dlaczego ją posiadam :)
    E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    No zdecydowanie jestem uzależniony i jak nie jezdze 1 dzień to jestem na głodzie
    ale mam taka prace nie inna że dziennie średnio 300 km robie więć że tak powiem wciagam ile sie da i jestem zaspokojony w tej materii
    Ale miło zobaczyć że jest nas wiecej !
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    ja tak mam z moto... jak nie jeżdżę w zimie nie mam na nic siły i przesypiam pół dnia. Jak tylko pojeżdżę niezależnie od pogody czuje jakby mógł góry przenosić :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar DoDominik
    BMW
    e32 m30b30 88'
    Blog
    9
    Też się swoje najeździłem w okół macieja bez celu ale już to powoli przechodzi... Zaczynam coraz więcej kilometrów w pracy robić i później już nie mam siły z funflami się powozić :P
    Wczoraj stwierdziłem że idę na spacer do parku z psem wyszedłem z bloku i po 100m już się wracałem żeby psa odprowadzić i w auto i w miasto.
    Ostatnimi czasy złapałem zajawkę na quada i w każdej wolnej chwili jadę się potaplać w błotku ;)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez Michal750 Zobacz posta
    ja tak mam z moto... jak nie jeżdżę w zimie nie mam na nic siły i przesypiam pół dnia. Jak tylko pojeżdżę niezależnie od pogody czuje jakby mógł góry przenosić :D
    Haha,skąd ja to znam :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728i
    Odgrzeję kotleta ale muszę to napisać - ja szukam najdłuższej drogi do domu zawsze

Zaawansowany Użytkownik Awatar sebalg
    BMW
    Черный бумер
    Ja mam ten sam problem gdy nie jestem w pracy to potrafię całe dnie przejeździć. Zmęczenie jazdą mnie dotyka gdy jeżdżę w celach zawodowych do D i NL, ale gdy przesiąde się do BMW to zaczyna się magia i mogę dalej śmigać

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    ja także uwielbiam sobie pojeździć 7er-em po okolicy swego czasu jedna taka nocna pojeżdżawka sie w berlinie skończyła ale to mielismy kierowcę :))

a właśnie jeden mój dobry znajomy to jest w ogóle mistrz normalnie jeździ zawodowo tir-em oprócz tego uwielbia jeździć bmw i do tego jak trzbea p opijaku wozi mnie moim w zasadzie nigdy nie odmawia podziwiam go

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740 1997
    Ja ostatnio wróciłem z wojaży świątecznych, które odbyłem VW passat b5 kombi...z racji stanu mojej Buni. (Spokojnie, robi się). Wsiadłem do Czarnulki, wcisnąłem gaz i pomknąłem po mieście...BAJKA...nie ma porównania do żadnego auta, które prowadziłem w swoim życiu.:dirol:

Uprawnienia umieszczania postów