Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Zakup e65 740i lub 750i po facelifcie?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 745..e46 330 M Sport....e30 325 Turbo..E38 728iA M Sport..BMW e39 M5 439bhp..BMW E60 525 M Sport
    Cytat Zamieszczone przez ttrol Zobacz posta
    Hej, jak kolego chcesz kupić e65 bez wizyty w aso to szczerze gratuluję oszczędności, z całą pewnością odbije Ci się czkawką. Mam do czynienia z BMW już parę dekad i nawet e30 bym nie kupił bez aso. Z głupiej analizy spalin wiadomo wiele o silniku, a tego chyba sam nie zrobisz. Pomijam już historię auta, bez której auta nie powinno się kupować w ogóle. To jak kupować kota w worku.
    Powiem kolego tak ze z bmw jestem od 19lat i do tej pory tylko e65 trafilo mi sie do dupy.W UK Srevis to gowno,strata kasy,ich nie kompetencja i brak jakiegokolwiek nastawienia
    do klienta, tylko i wylacznie kassssssaaaa....Poza tym mialem przez 12 mcy e65 i wsadzilem X,XXX funtow--->prawie tyle za ile kupilem.Fakt faktem ze nia zrobilem 30.000mil i dostala
    swoje w dupe.
    Celem tego tematu jest odpowiedz ludzi posiadajacych e65 po FC.Co do oszczednosci kasy z mojej strony to raczej nie za bardzo bo przeciez nie jezdzil bym do pracy i na zakupy ///M5 ??!!

FUBU
    ///M5 ma sie dobrze upalam drogi w PL.We wtorek jade na zmiane opon bo tylne nowe sie z-driftowaly :)
    POPROSTU ZNUDZILA MI SIE I TYLE :) chcialem zmienic na e60 ///M5 ale sa zbyt awaryjne,pomijam spalanie bo juz nic mnie nie zdziwi.
    Mialem tyle e38 ze mnie glowa boli, po e65 naprawde ciezko cofnac sie o "dekade" do tylu.Fakt ze e38 jest,bylo i bedzie naj bezawaryjniejszym bmw w moich oczach ale juz swoje lata ma i tyle.
    Ostatnio edytowane przez arielowaty ; 06-04-2012 o 20:09
    "Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740i 2000r
    Cytat Zamieszczone przez arielowaty Zobacz posta
    Powiem kolego tak ze z bmw jestem od 19lat i do tej pory tylko e65 trafilo mi sie do dupy.W UK Srevis to gowno,strata kasy,ich nie kompetencja i brak jakiegokolwiek nastawienia
    do klienta, tylko i wylacznie kassssssaaaa....Poza tym mialem przez 12 mcy e65 i wsadzilem X,XXX funtow--->prawie tyle za ile kupilem.Fakt faktem ze nia zrobilem 30.000mil i dostala
    swoje w dupe.
    Celem tego tematu jest odpowiedz ludzi posiadajacych e65 po FC.Co do oszczednosci kasy z mojej strony to raczej nie za bardzo bo przeciez nie jezdzil bym do pracy i na zakupy ///M5 ??!!

FUBU
    ///M5 ma sie dobrze upalam drogi w PL.We wtorek jade na zmiane opon bo tylne nowe sie z-driftowaly :)
    POPROSTU ZNUDZILA MI SIE I TYLE :) chcialem zmienic na e60 ///M5 ale sa zbyt awaryjne,pomijam spalanie bo juz nic mnie nie zdziwi.
    Mialem tyle e38 ze mnie glowa boli, po e65 naprawde ciezko cofnac sie o "dekade" do tylu.Fakt ze e38 jest,bylo i bedzie naj bezawaryjniejszym bmw w moich oczach ale juz swoje lata ma i tyle.
    Ariel ma rację w UK sprzedawcy tylko liczą kasy i nic tutaj po sprawdzeniu auta, zresztą u Ariela ustawialiśmy LPG z kumplem Ja E38 a kolega E39 więc pogadaliśmy co nieco, E38 dalej mam i powoli robi się na USA ta moja BMW :D

Uprawnienia umieszczania postów