Podawaj co masz na oku z 740i i 750i to będziemy oceniać :)
http://www.ebay.co.uk/itm/2005-BMW-7...05374431113376
tylko nie wiadomo jaki przebnieg(i cena koncowa) ale jest zajebista.
http://www.ebay.co.uk/itm/2005-55-BM...item3372e85927
Ostatnio edytowane przez arielowaty ; 06-04-2012 o 15:15
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Ta pierwsza niestety trochę goła.. z przodu nie ma pełnej elektryki foteli a z tylu nawet podgrzewania. Plus oczywiście za silnik, ładne felgi + kolor skóry.
Druga chyba podoba mi się bardziej, z przodu więcej elektryki ale z tyłu znowu nie wiadomo :)
szukaj ile możesz
dostajesz kosztorys naprawy co jest do zrobienia zeby bylo lala, badaja zawieszenie, amortyzatory, analiza spalin, powloka lakiernicza, badanie komputerowe, wszystkie luzy wycieki pocenia itp. Ja uwazam ze warto.
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Hej, jak kolego chcesz kupić e65 bez wizyty w aso to szczerze gratuluję oszczędności, z całą pewnością odbije Ci się czkawką. Mam do czynienia z BMW już parę dekad i nawet e30 bym nie kupił bez aso. Z głupiej analizy spalin wiadomo wiele o silniku, a tego chyba sam nie zrobisz. Pomijam już historię auta, bez której auta nie powinno się kupować w ogóle. To jak kupować kota w worku.
pozdrawiam Bartek
Powiem kolego tak ze z bmw jestem od 19lat i do tej pory tylko e65 trafilo mi sie do dupy.W UK Srevis to gowno,strata kasy,ich nie kompetencja i brak jakiegokolwiek nastawienia
do klienta, tylko i wylacznie kassssssaaaa....Poza tym mialem przez 12 mcy e65 i wsadzilem X,XXX funtow--->prawie tyle za ile kupilem.Fakt faktem ze nia zrobilem 30.000mil i dostala
swoje w dupe.
Celem tego tematu jest odpowiedz ludzi posiadajacych e65 po FC.Co do oszczednosci kasy z mojej strony to raczej nie za bardzo bo przeciez nie jezdzil bym do pracy i na zakupy ///M5 ??!!
FUBU
///M5 ma sie dobrze upalam drogi w PL.We wtorek jade na zmiane opon bo tylne nowe sie z-driftowaly :)
POPROSTU ZNUDZILA MI SIE I TYLE :) chcialem zmienic na e60 ///M5 ale sa zbyt awaryjne,pomijam spalanie bo juz nic mnie nie zdziwi.
Mialem tyle e38 ze mnie glowa boli, po e65 naprawde ciezko cofnac sie o "dekade" do tylu.Fakt ze e38 jest,bylo i bedzie naj bezawaryjniejszym bmw w moich oczach ale juz swoje lata ma i tyle.
Ostatnio edytowane przez arielowaty ; 06-04-2012 o 20:09