Samochód, kolorystycznie mi nie podchodzi, poza tym sporty w e38 to trochę nieporozumienie.
uderzenie poszło na przód i tył więc obstawiam że po zdjęciu zderzaka nie będzie kolorowo. na 85% nadkola tylne też są wypchnięte.

Cytat Zamieszczone przez ArekLand Zobacz posta
ale 750i bez gazu ??? przy takich cenach paliwa !!!

Kumpel kupił taką i obliczył, że przejechanie 1km kilometra kosztuje Go 1,20zł - 1,50zł, więc auto postawił w garażu i tyle ma z 750i a ja dalej 728i z LPG śmigam :D choć też "Boli" jak tankuje.
750 z gazem? o_O to po jaką cholerę kupować 750? Jak masz 750 to Ceny paliwa Ci wiszą i przy serii 7 ceny paliwa to najmniejszy problem. Mnie przejechanie jednego kilometra po mieście kosztuje 1,40. A nie używam samochodu jako dostawczaka czy taksówki by robić po 200km dziennie. Kupowanie 750 i zakładanie gazu jest skrajnym "kretynizmem" a kupowanie już z gazem jeszcze większym bo auto będzie zajeżdżone. Do gazu nadaje się 728, 730, 735, ew 740 ale 750 nie toleruje za dobrze gazu, widać to po ilości postów ludzi którzy to zrobili.

Jak komuś przeszkadzają ceny benzyny to nich przesiądzie się do polo a nie marudzi że ma 7 i mu drogo. Albo można jeździć 7 okazjonalnie a do męczenia mieć jaką pierdziawkę od VW czy podobne.