Joe masz wpierdziel za zdjêcia:]
Joe masz wpierdziel za zdjêcia:]
spoko joe. Nastepnym razem damy rade.
Jak zwykle atmosfera nie do przebicia, dziêki za spotkanko, Rob dziêki za gratisy !! :)
A teraz ma³e OT:
Drogi Wojtku, je¶li piszesz w po¶cie, ¿e termin ustalimy to chyba mam prawo powiedzieæ, ¿e mogê tylko 21. I nastêpnym razem komentarze zachowaj dla siebie. Nie jeste¶ u siebie w pracy !
Pozdrawiam, Przemos
Przemek przeczytaj pierwsz± stronê i nie denerwuj siê, niestety trochê namiesza³e¶ :D :D :D
Mia³y byæ dwa spoty ! G³upie komentarze nigdy nie spotkaj± siê z moj± aprobat± ! Pad³a propozycja 21 czy 28 ? Czy nie ? Mo¿e ¼le widzê ?
Ostatnio edytowane przez PrzemoS ; 15-04-2012 o 08:26
Pozdrawiam, Przemos
Pocz±tkowo spot mia³ byæ 21, napisa³e¶ ¿e mo¿esz tylko do 16 wiêc przenie¶li¶my datê spotu pierwszego na 14, zrobili¶my spota na którym mieli¶my ustaliæ datê drugiego spota grilowego który mia³ by odbyæ siê 21 albo 28 pad³o na 28 ze wzglêdów pogodowych ot ca³a historia.
Reasumuj±c sam napisa³e¶ wiêc przenie¶li¶my spot tak ¿eby¶ móg³ byæ, chyba ¿e ja te¿ nie kumam :) :)
Chyba kumam tobie chodzi o datê drugiego spota, a ja przynajmniej zrozumia³em ¿e chodzi o spot na którym w³a¶nie byli¶my, czy tak :)
Ostatnio edytowane przez joe white ; 15-04-2012 o 15:02
Jak zwykle grupa zwarta i zorganizowana :]
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...