Jak zwykle grupa zwarta i zorganizowana :]
Pewność na każdym kilometrze ...
Chyba się nie dogadamy:) to co ja edytowałem jest na 1 stronie, Wojtka pierwszy post w temacie i twój 6, a ty edytujesz post z 4 strony gdzie wątek tematu zmienił się co najmniej dwa razy. Mnie chodzi tylko o to że SAM NA POCZĄTKU napisałeś że 21 ci nie pasuje :)
My się nie dogadamy ? :) Oczywiście, masz rację. Ale sam przyznaj, że termin drugiego spotu był poddany pod dyskusję :) (sam proponowałeś)
Ładne OT nam się zrobiło :) hehe a zaraz obudzi się Wojtek i będzie kompletna awantura !! :)
Pozdrawiam, Przemos
No tak termin mieliśmy ustalić, choć jakoś nie kojarzę konkretnej rozmowy na ten temat, ale niech tam w maju ty ustalasz termin :) a co :)
Natomiast jak Wojtek się obudzi to zrobi tu piekło :D :D :D może niech ktoś usunie nasze OT :D :D czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :) :) :) :) :) :)
Uuuuu nie dobrze bo modem tego tematu jest Wojtek :) chyba że sennapowieka cichaczem uratuje nam tyłki :D :D :D
oj tam oj tam :) powtarzam jeszcze raz. Po co gadka ze zmianą terminów. Mieliśmy dyskutować o terminie drugiego spota a tu przyszedł PR i powiedział że gril jest 28. Czy nie było tak ?
Ostatnio edytowane przez PrzemoS ; 15-04-2012 o 18:52