witam niech mi kto¶ podpowie jak wymieniæ te ¿arówki bo mnie szlak trafi nie wiem czy to wyci±gn±æ bo wogóle nie idzie ju¿ jedna mi pêk³a. czy to odlutowaæ??
witam niech mi kto¶ podpowie jak wymieniæ te ¿arówki bo mnie szlak trafi nie wiem czy to wyci±gn±æ bo wogóle nie idzie ju¿ jedna mi pêk³a. czy to odlutowaæ??
Raczej napewno jest wlutowana w p³ytkê. Z ty³u p³ytki powinnny byæ pod elementem dwa luty. We¼ lutownicê i podgrzej raz jede raz drugi i lekko ci±gnij w tym czasie za element.
To raczej wygl±da na lutowane. Jak porwiesz t± gumkê na ¿arówce to panel bêdzie ¶wieci³ na bia³o.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
tak jak piszecie mam ju¿ wyci±gniete jutro tylko kupie nowe i spowrotem zalutowaæ i po zawodach dziêki wielkie pozdro
Z do¶wiadczenia proponujê skorzystaæ z baterii (np. 9V) i sprawdziæ po tej operacji czy wszystkie ¶wiec± zanim posk³adasz ponownie w ca³o¶æ.
i od siebie uwa¿aj na ¶cieszki bo dziwne rzeczy siê moga dziaæ pó¿niej jak co¶ porysujesz
dziêki za ostrze¿enia raz mi rêka zadr¿a³a nie powiem:D ale posk³ada³em i wszystko dzia³a