witam niech mi ktoś podpowie jak wymienić te żarówki bo mnie szlak trafi nie wiem czy to wyciągnąć bo wogóle nie idzie już jedna mi pękła. czy to odlutować??
witam niech mi ktoś podpowie jak wymienić te żarówki bo mnie szlak trafi nie wiem czy to wyciągnąć bo wogóle nie idzie już jedna mi pękła. czy to odlutować??
Raczej napewno jest wlutowana w płytkę. Z tyłu płytki powinnny być pod elementem dwa luty. Weź lutownicę i podgrzej raz jede raz drugi i lekko ciągnij w tym czasie za element.
To raczej wygląda na lutowane. Jak porwiesz tą gumkę na żarówce to panel będzie świecił na biało.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
tak jak piszecie mam już wyciągniete jutro tylko kupie nowe i spowrotem zalutować i po zawodach dzięki wielkie pozdro
Z doświadczenia proponuję skorzystać z baterii (np. 9V) i sprawdzić po tej operacji czy wszystkie świecą zanim poskładasz ponownie w całość.
i od siebie uważaj na ścieszki bo dziwne rzeczy się moga dziać póżniej jak coś porysujesz
dzięki za ostrzeżenia raz mi ręka zadrżała nie powiem:D ale poskładałem i wszystko działa