Od razu nie,jeśli masz zamiar mieć auto rok czasu to nie wyjdzie w tym czasie
Od razu nie,jeśli masz zamiar mieć auto rok czasu to nie wyjdzie w tym czasie
1. " napinaczem" to ty możesz nazwać siebie, swojego ojca lub swoich dzieci ale nie mnie, nie życzę sobie tego.
2. Tylko idiota wsiada za kierownicę pod wpływem alkoholu i tylko idiota tłumaczy się w sposób " miałem pecha że akurat jechali".
3. Kogo obchodzi czy zabrali prawo za parkowanie po pijaku, za jazdę po autostradzie czy chodniku? Frajerów trzeba eliminować z drogi i brawa dla policji w tym przypadku , że konsekwentnie podeszli do tematu.
4. Ocynk nie jest "wieczną" metodą na brak korozji. To jedna z form zabezpieczenia blachy.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
"nieszczęsne lpg" myslalem ze (...) ze smiechu, widac ze chlopak lubi przeplacac kase na benzyne, nie majac w ogole pojecia czym jest sekwencja hehehehe
Słownictwo !!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 04-04-2012 o 00:22
Szkoda, że tylko taki przez internet cwany jesteś grubasku :) bo w realu to czuję, że jezdzisz z zamkniętymi szybami, a jak wysiadasz z auta to chodzisz z głową spuszczona w dół.
@Arturo193 ja tam na frajerów uwagi nie zwracam , wypowiadają się na mój temat jakieś hejtery, co jeżdzą jakąś E38 z wiejskimi przednimi światłami i myślą, że są panami świata, a tym bardziej wgle nie znają sytuacji a ty bardziej mnie, a czuję, że by się bardzo zdziwili.Trenuję kulturystkę, a nie jakieś żularstwo.Była raz taka akcja, z baletów wracaliśmy i tyle,ale mam nauczkę i temat jest zakończony, prosta sprawa.
Co do sprawy LPG, to dla mnie jest to wiocha i zawsze będzie, a jak kupuje się pojazd tej klasy to jednak się nie powinno go tak przerabiać, ale niestety jestem zmuszony, bo po cholere mam miesięcznie wydawać 3000+ na wache, jak mogę ok 1400.W dodatku i tak zamierzam oszczędzać na E65,dlatego zdecydowałem się na E38 z gazem,a myślałem jeszcze nad Mercem W220,tylko wtedy to bym raczej nic nie zaoszczędził..W dodatku i tak lpg będe tankować pod miastem,bo wstyd mi na stację podjeżdzać i wołać tekst w stylu "Panie, tu mi gazu trzeba,ale zawór pod klapką, by nikt nie myślał, że to na gaz" :D
Pozdro dla normalnych.
Ostatnio edytowane przez Albi144 ; 03-04-2012 o 21:16
Panowie czas skończyć to ciśnienie !! Tematem jest co innego !!
...And on the 7th day God created the... 7er...
Z reguły jeżdżę z zamkniętymi szybami. Wybacz panie kulturysto, ale nie w moim zwyczaju wystawiać zimny łokieć lub obdarowywać przechodniów podkręconą na maksa muzyką...
1. "hejtery" , panie lingwisto to chyba "hejterzy". Jeśli już musisz używać slów których nie rozumiesz, to rób to chociaż poprawnie.
2. Wiejskie przednie światła mówisz? No cóż, ja przynajmniej mam możliwość pojeździć bo nie jestem aż takim idiotą aby dać sobie zabrać prawko za przeparkowanie samochodu.
3. Brawo , że trenujesz kulturystykę. Czasami jednak też warto potrenować szare komórki.
Czy jakiś admin mógłby zbanować tego Pana kulturystę ? Wydaje mi się, że właśnie na forum próbuje zagnieździć się troll, stereotypowy ( myślałem , że to rzeczywiście tylko stereotyp) nakoksowany koleś, stroniący od zasad ortografii oraz wyczucia odpowiedniego tonu dyskusji, jeżdżący po pijaku swoją bunią z spuszczonymi szybami...
Tak się składa, że mam wykształcenie wyższe, jeżeli chciałeś mi pojechać :)
Przemol skończ ten płacz, pierw prowokujesz, a potem płaczesz do adminów..gościu, a do matki też lecisz ? Proponuje zbanować tego osobnika, powód:Brak mózgu.Ja tak jak pisałem z hejterami nie będe się kłócić, bo to jest banda (...).Na forum krzyczy, a w realu założe się, że byś się słowem do mnie nie odezwał.Tacy jak Ty to powinni jeździć Toyota Yaris, to auto dla lamusów, a nie szpecić porządną marke.Spamisz na tym forum, inną sprawę tu opisywałem, a ty się (...) do mojej przeszłości,spójrz na siebie, zerem jesteś....A tak nawiasem mówiąc, to wyjdź czasem na dwór... jeszcze jakby ktoś chciał czytać te twoje wypociny :D.
Żółta kartka .....
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 04-04-2012 o 00:27