Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Witam wszystkich forumowiczów

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Ale ktoś wynalazki porobił z tym gazem, szkoda auta, tyle druciarstwa. Możliwe, że po zdemontowaniu tego gazu doprowadzisz auto do ładu. Chociaż przy takiej instalacji, niewłaściwy stosunek mieszanki gazu do powietrza w połączeniu z wadami tego silnika mogły doprowadzić do jego trwałego uszkodzenia. Aczkolwiek życzę Ci udanego użytkowania.
    Ostatnio edytowane przez ttrol ; 02-04-2012 o 19:09
    pozdrawiam Bartek

Zaawansowany Użytkownik Awatar PiotrekV8
    BMW
    e32 730iA V8
    po twoim opisie na początku gorzej ją sobie wyobrazałem, ale widzę że nie ma tragedii, teraz tylko oby Ci wystarczyło chęci i $ to jeszcze będą z niej ludzie ;p
    Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93

freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Powitać i powodzenia :D

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Witaj,

To 750iL wcześniej było z Krakowa?

Powodzenia.
    Czarne e32 w benzynie!

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750iL e32
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Witaj,

To 750iL wcześniej było z Krakowa?

Powodzenia.
    Zgadza się.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Witam na forum kolejne E32 i oczywiście jej właściciela.

Rzeczywiście roboty trochę masz, więc pozostało mi życzyć zapału, zapału i jeszcze raz pieniędzy ;)

~wysłane poprzez Tapatalk

Vip Vip Awatar tomcad
    BMW
    E38 728 '96
    Witaj! Coraz więcej E32 750 jest w Krakowie. Można pomyśleć o jakimś spocie V12 :)
    E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i

Zaawansowany Użytkownik Awatar norbi 735il
    BMW
    było BMW e34-520i, 2x e32 735i......jest BMW e38 4.0i 94r.
    witam,
    ładna bunia i jej serce
    ale dużo kasy i czasu zajmie ci doprowadzenie buni do takiego stanu jak byś chciałale powodzenia
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez norbi 735il ; 03-04-2012 o 18:00

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750iL e32
    Witam ponownie.
    Trochę czasu minęło. Poszukiwałem części do Beatki oraz szukałem warsztatów z gazem znających się na V12. W międzyczasie zamówiłem z Anglii hamulce. Oczywiście nie obyło się bez drobnych problemów. Mianowicie Angole najpierw przed świętami nie wysłali połowy palety towaru, ale jak już im się udało to Holendrzy zapomnieli dopakować paletę o domówienie i wysłali tylko 2 palety nie wysyłając towaru z wysp. Także mimo iż już mam w rękach tarcze na przód oraz klocki na tył i przód wciąż czekam na upragnione tarcze
    Ponadto kolega załatwił mi zawieszenie na przód. Miały być Lamfordery, ale cięzko z dostępnością i do tego jeszcze bez tulei były więc poskładany został pakiet:
    - Wahacze góra TRW
    - Wahacze dół TRW
    - łączniki stabilizatora FEBI BILSTEIN
    - końcówki drążków MOOG
    Dostałem zapewnienie od kolegi że towar porównywalnej lub nawet lepszej jakości.
    Przy okazji okazało się że wykończeniu jest drążek kierowniczy oraz tuleje od stabilizatora. Także czeka mnie kolejna wymiana.
    Części zostały zamontowane dzisiaj po południu u mojego mechanika Piotra Gąciarza ( serdecznie polecam ) Obecnie poszukuje drążka by go wymienić oraz ustawić zbieżność.

Uploaded with ImageShack.us

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Cytat Zamieszczone przez Lucash Zobacz posta
    Witam ponownie.
    Trochę czasu minęło. Poszukiwałem części do Beatki oraz szukałem warsztatów z gazem znających się na V12. W międzyczasie zamówiłem z Anglii hamulce. Oczywiście nie obyło się bez drobnych problemów. Mianowicie Angole najpierw przed świętami nie wysłali połowy palety towaru, ale jak już im się udało to Holendrzy zapomnieli dopakować paletę o domówienie i wysłali tylko 2 palety nie wysyłając towaru z wysp. Także mimo iż już mam w rękach tarcze na przód oraz klocki na tył i przód wciąż czekam na upragnione tarcze
    Ponadto kolega załatwił mi zawieszenie na przód. Miały być Lamfordery, ale cięzko z dostępnością i do tego jeszcze bez tulei były więc poskładany został pakiet:
    - Wahacze góra TRW
    - Wahacze dół TRW
    - łączniki stabilizatora FEBI BILSTEIN
    - końcówki drążków MOOG
    Dostałem zapewnienie od kolegi że towar porównywalnej lub nawet lepszej jakości.
    Przy okazji okazało się że wykończeniu jest drążek kierowniczy oraz tuleje od stabilizatora. Także czeka mnie kolejna wymiana.
    Części zostały zamontowane dzisiaj po południu u mojego mechanika Piotra Gąciarza ( serdecznie polecam ) Obecnie poszukuje drążka by go wymienić oraz ustawić zbieżność.
    Łączniki stabilizatora przód FEBI jak i łączniki tylnich wachaczy FEBI rozsypały mi się po niecałych 5 tyś przebiegu. Nie kupuje się łączników stabilizatorów na przód z plastykowymi wykończeniami, szkoda pieniędzy. Lemfordery są dostępne z dnia na dzień, nie wiem dlaczego miałeś problem.
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 22-04-2012 o 09:25
    pozdrawiam Bartek

Uprawnienia umieszczania postów