Ja też to przerabiałem w poprzedniej
po roku i rozbebeszeniu wszystkiego co elektryczne w aucie okazało się że to wentylator klimatyzacji, nie sterownik tylk sam wentylator
ja ładowałem codziennie
Ja też to przerabiałem w poprzedniej
po roku i rozbebeszeniu wszystkiego co elektryczne w aucie okazało się że to wentylator klimatyzacji, nie sterownik tylk sam wentylator
ja ładowałem codziennie
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
pobór 5A wygląda to na jakąś żarówkę choć mogę się mylić bo przyczyn może być wiele i nie raz ciężko to znaleźć. Sprawdzałeś czy po zamknięciu bagażnika nie pali się czasem lampka w nim? ale w sumie gdyby nawet się świeciła to i tak po dłuższym czasie oświetlenie się wyłącza całkowicie. Wydaje mi się że przyczyną może być ten problem z przednimi drzwiami i centralnym
Ostatnio edytowane przez uzi ; 01-04-2012 o 18:23
a wiec wyszlo modul w drzwiach kierowcy mi pobieral taki duzy prad....trzeba wymienic na nowy....
Sprawa dotyczy e38
Odgrzewam temat, gdyz mam ten sam problem. Podejrzewam moduł LCM, gdyz sprawa wyglada tak:
Za kazdym razem jak lacze sie z modulem LCM pada mi aku.
Kiedys kodowalem kierunki i nastepnego dnia aku rozladowany
Nastepnym razem zczytywalem parametry z LCM i pozniej aku trup
Wczoraj laczylem sie znowu z LCM w celu sprawdzenia bledow (nie dziala mi fotochrom) i aku znowu trup
Moze to dziwna sytuacja, ale aku rozladowuje sie tylko w sytuacji laczenia sie kompem z modulem LCM
Co Wy na to ?