P.S. Gdybyś zakupił i z jakiegoś dziwnego względu chciałbyś się pozbyć tylnych dywanów w welurze to masz kupca :D[/QUOTE]
Ponawiam :D :D
P.S. Gdybyś zakupił i z jakiegoś dziwnego względu chciałbyś się pozbyć tylnych dywanów w welurze to masz kupca :D[/QUOTE]
Ponawiam :D :D
Póki co jeszcze jej nie mam więc tym bardziej nie myślałem żeby co kolwiek sprzedawać.P.S. Gdybyś zakupił i z jakiegoś dziwnego względu chciałbyś się pozbyć tylnych dywanów w welurze to masz kupca :-D
Ponawiam :-D:-D
Ale jeżeli będę już w jej posiadaniu i z jakich kolwiek względów będę sprzedawał to napewno dam znac :P
Jak się przyglądać bez zwrócenia większej uwagi to się odechciewa,ale jak się przyjrzeć szczegółowiej to wygląda całkiem nieźle, przynajmniej lepiej niż połowa e38 z allegro, skóry nie jakieś strasznie zniszczone jak na tą kasę..tylne światełka niewiem czemu takie, może jakiś dzwon z tyłu był i wymienił na takie, a może chciał poprawić kwestie wyglądu, który jest znikomy akurat, jeżeli chodzi o jej piękność.Niech spusci do 15 i można brać.
WArto zauważyć,iż wystawiający to jakiś cwaniak, spalanie PB 8 litrów to albo nie działa połowa cylindrów albo mierzył na postoju :D.
Ostatnio edytowane przez Albi144 ; 01-04-2012 o 23:46
Na Żywo to auto prezetuje się o niebo lepiej niż na aukcji.. Co prawda do 15 nie udało mi się urwać ale i tak kupuje za mniejsza kwote niż widnieje na aukcji.
Sprawa wygląda tak, że wpłaciłem już zaliczkę na to auto i myślę, że do końca tygodnia już Ją odbiore :) pojechałem oglądać z nastawieniem, że i tak nic z tego nie będzie ale się pozytywnie zaskoczyłem. W sumie autko oglądałem jakies 4-5h i potem jeszcze ze 2 godzinki i naprawde wydaję mi się warte tej ceny.
A co do spalania to na większości aukcji spalania są mocno pozaniżane ;p
Pozdrawiam