Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: 740iL prosba o ocene

Zaawansowany Użytkownik Awatar jokerow750
    BMW
    E38 750i, 750iL
    P.S. Gdybyś zakupił i z jakiegoś dziwnego względu chciałbyś się pozbyć tylnych dywanów w welurze to masz kupca :D[/QUOTE]

Ponawiam :D :D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 730i
    P.S. Gdybyś zakupił i z jakiegoś dziwnego względu chciałbyś się pozbyć tylnych dywanów w welurze to masz kupca :-D

Ponawiam :-D:-D
    Póki co jeszcze jej nie mam więc tym bardziej nie myślałem żeby co kolwiek sprzedawać.
    Ale jeżeli będę już w jej posiadaniu i z jakich kolwiek względów będę sprzedawał to napewno dam znac :P

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW 520i E39
    Jak się przyglądać bez zwrócenia większej uwagi to się odechciewa,ale jak się przyjrzeć szczegółowiej to wygląda całkiem nieźle, przynajmniej lepiej niż połowa e38 z allegro, skóry nie jakieś strasznie zniszczone jak na tą kasę..tylne światełka niewiem czemu takie, może jakiś dzwon z tyłu był i wymienił na takie, a może chciał poprawić kwestie wyglądu, który jest znikomy akurat, jeżeli chodzi o jej piękność.Niech spusci do 15 i można brać.

WArto zauważyć,iż wystawiający to jakiś cwaniak, spalanie PB 8 litrów to albo nie działa połowa cylindrów albo mierzył na postoju :D.
    Ostatnio edytowane przez Albi144 ; 01-04-2012 o 23:46

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 730i
    Cytat Zamieszczone przez Albi144 Zobacz posta
    Jak się przyglądać bez zwrócenia większej uwagi to się odechciewa,ale jak się przyjrzeć szczegółowiej to wygląda całkiem nieźle, przynajmniej lepiej niż połowa e38 z allegro, skóry nie jakieś strasznie zniszczone jak na tą kasę..tylne światełka niewiem czemu takie, może jakiś dzwon z tyłu był i wymienił na takie, a może chciał poprawić kwestie wyglądu, który jest znikomy akurat, jeżeli chodzi o jej piękność.Niech spusci do 15 i można brać.

WArto zauważyć,iż wystawiający to jakiś cwaniak, spalanie PB 8 litrów to albo nie działa połowa cylindrów albo mierzył na postoju :D.
    Na Żywo to auto prezetuje się o niebo lepiej niż na aukcji.. Co prawda do 15 nie udało mi się urwać ale i tak kupuje za mniejsza kwote niż widnieje na aukcji.
    Sprawa wygląda tak, że wpłaciłem już zaliczkę na to auto i myślę, że do końca tygodnia już Ją odbiore :) pojechałem oglądać z nastawieniem, że i tak nic z tego nie będzie ale się pozytywnie zaskoczyłem. W sumie autko oglądałem jakies 4-5h i potem jeszcze ze 2 godzinki i naprawde wydaję mi się warte tej ceny.
    A co do spalania to na większości aukcji spalania są mocno pozaniżane ;p

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów