Witam mam pytanie mianowicie poszukuje dobrego gazownika z Krakowa lub okolic do 7er e65 .bylbym wdzieczny za jakas podpowiedz
Pozdrawiam
Roberto1
Witam mam pytanie mianowicie poszukuje dobrego gazownika z Krakowa lub okolic do 7er e65 .bylbym wdzieczny za jakas podpowiedz
Pozdrawiam
Roberto1
Sprawd¼ co ma do powiedzenia w temacie e65 zak³ad "auto gaz holandia", Wêgrzce. Swego czasu by³ to jeden z lepszych zak³adów lpg w Krakowie. Nie wiem jak teraz, ale gazowanie du¿ych pojemno¶ci w autach z minionej epoki wychodzi³o im kiedy¶ dobrze.
Jest jeszcze LPG forum, w NIE polecanych warsztatach lista jest d³uga, w polecanych nie ma prawie nic.
Czarne e32 w benzynie!
witaj
sz4l0ny ja znam ten zaklad i nie mam dobrego zdania o tej firmie z reszta ekipe montazowa zmieniali jak rekawiczki
mialem kiedys e39 528 juz kupiona z instal lpg i montowana wlasnie unich i to byla porazka auto palilo jak smok a o mocy nie wspomne
Nie wiem jak teraz, ale dwa lata temu wymienia³em reduktor, wtryski, wê¿yki i co¶ tam jeszcze, by³a robiona kalibracja itp - pacjent Opel Senator 24v. Auto przywioz³em o 8, odebra³em o 15. Instalacja Koltec. By³em zadowolony z obs³ugi i podej¶cia, z ceny mo¿e mniej, ale zrobili to porz±dnie i nic z³ego nie dzia³o siê przez 35 tys km.
Czy jakie¶ nowe do¶wiadczenia / opinie z krakowskimi gaziarzami? Przymierzam siê do przegl±du instalacji Prinsa. Co¶ polecacie?
podpinam siê nie¶mia³o do pytania.
roberto, jak znajdziesz dobry zak³ad to opisz proszê jak wygl±da³a wspó³praca, powoli przymierzam siê do zlecenia na przegl±du instalacji w moim m60b30 i ciê¿ko jest mi siê zdecydowaæ gdzie zawie¼æ auto.
panowie ja moge wam polecic zak³ad w Bolêcinie 40km od krakowa , nazywa sie ELPI GAZ , profesionalnie.
Na podstawie doswiadczen z jakim pojazdem chcialbys polecic ten zaklad?
Czarne e32 w benzynie!
Ja polecam zak³ad na ul. Gersona 30 , ch³opaki maj± pojêcie o instalacjach gazowych i ju¿ drugi samochód u nich ustawiam.
Forum LPG warto sprawdziæ pod k±tem opinii zak³adu na Gersona, jest tam kilka "ciekawych" opinii.
Autogaz Holandia w opiniach sie nie pojawia, jedno e39 którego nikt nie widzia³ ma budowaæ opinie?
Ja to skontrastuje z kilkoma autami które by³y w Wêgrzcach i je¿d¿± dobrze, do ³atwych nie nale¿±, bo od MB na mechanicznym wtrysku z lpg wszyscy uciekaj± jak diabe³ od ¶wiêconej wody.
Polecanych zak³adów dla wymagaj±cych jednostek nie widaæ.
Czarne e32 w benzynie!