-
Początkujący Użytkownik
koledzy potrzebny lekarz do mojej 728 z poznania lub okolic
Witam.Mam problem z moja bawarka zachorowała straciła moc a mianowicie rozpędza się jak matiz z przyczepa totalna porażka .jak włączę na manuał w steptroniku jakos to idzie ale na automacie to pojęcia nie macie jak się wlekę.na wolnych faluje czasami przebiera .Czasem się zdarza z jak mocno dodam gazu na starcie to mam wrażenie jakby się zapowietrzyła praktycznie stanie w miejscu i po chwili jakoś powoli rusza.Macie może jakiś trop co ja boliu.Rok 2000 728i e38.Dodam ze przeplywke wymienilen swiece i kable coś lepiej ale nadal matiz
Ostatnio edytowane przez wkryntek ; 27-03-2012 o 21:22
-
Zaawansowany Użytkownik
Pod kompa podłączyć, pojedź na Ostrobramską. Mogą być czujniki położenia wału / wałka rozrządu.
-
Początkujący Użytkownik
dzięki przyjacielu na pewno tam się zjawie,a przypadkiem numeru tel nie masz na ta ostrobramska.Pozdrawiam :piwo_sok:
-
wstrząśnięty nie zmieszany
A co już sprawdziłeś ?? Czy tak katujesz tą rozpadającą się skrzynię, aż do momentu jak zupełnie stanie ??
Wtedy pewnie będzie : "Stanęła na środku skrzyżowania 0 pomocy !!! Co się mogło stać ??"
-
Zaawansowany Użytkownik
Co do Ostrobramskiej to chyba się przenieśli. Lepiej jak zadzwonisz i się upewnisz gdzie teraz się znajdują.
http://www.mechanikabmw.pl/
Chłopaki z BMW Poznań sobie chwalą ten warsztat, ja byłem tam 2 razy ale z pierdołami.
-
Początkujący Użytkownik
Faktycznie się przenieśli ale tylko kawałek dalej na węglowa ulice z 350 m dalej.Dzięki za cynk wiszę piwko.A ja zapomniałem o nich już tam bylem jak miałem e46 to mnie oświecił ze trupa kupiłem spoko kolo.
I pytanko do WojtekD o co biega bo nie jarze tematu o czym nawijasz.
-
Vip
Vip
WojtekD pisze: jak coś Ci się dzieje - do warsztatu; a nie dodawaj ostro gazu - bo zepsujesz na amen !
Pozdrawiam, Przemos
-
Zaawansowany Użytkownik
Według mnie czujnik połozenia wału, miałem takie same objawy
BMW - radość z jazdy!
-
Doświadczony Użytkownik
Zamieszczone przez
Inur
pojedź na Ostrobramską
Chłopaki sobie owszem chwalą ale ja osobiście byłem i nie polecam tego warsztatu. Niech Ci chłopaki z BMW Klub Poznań podłączą INPE szkoda tak na jana jechać do warsztatu.
-
Początkujący Użytkownik
Witam dzięki za wpisy już jarze.tak opstawialem czujnik walka rozrządu ale nie miałem pewności.kupilem sobie kanelek do odczytu zbmw ale nieogarniam njak go zainstalować na win 7 i muszę kupić jakiegoś starego kompa albo lapka i tam wgrać na xp.Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów