A ja tam gaz poprawialem bo mi chlopaki z Krakowa tak spiepszyli sprawe ze szkoda mowic. Przez pol roku sie bujalem z lipna instalacja - Stag300 ( rzekomo Vektor?? - warsztat w Krakowie- ul. Na Dolach - trzymajcie sie z daleka- to sa dopiero idioci i polglowki nie znajacy sie na tym co robia.) U chlopakow z Lubania zakladal instalacje moj znajomy do BMW E34-V8 . Autko jezdzi bez zarzutow. Od wyjazdu z warsztatu przejechal okolo 10 tys km i nie ma zadnego problemu. Ja jak wspomnialem wczesniej poprawialem a praktycznie na nowo zakladalem instalacje w Lubaniu. Chlopaki konkretnie i szybko wzieli sie do roboty. Jak zobaczyli co w Krakowie zrobili z instalacja to poprostu zlapali sie za glowe. Po 6-ciu godzinach monterzy zakonczyli prace za ktora zaplacilem 400 zl. Uwazam ze cena nie wielka jak za wymontowanie i ponowne zamontowanie instalacji. A co do ceny samej instalacji to i tak maja ceny konkurencyjne poniewaz ja za Staga 300 w Krakowie zaplacilem __5000 zl___ !!! tylko ze pod nazwa Vector?? Ja jestem zadowolony z uslug tego warsztatu.

Odpowiedz z cytatem