Witam, muszę kupić klocki i tarcze na przód do mojej Beatki, w Waszych postach chwalicie głównie Jurida i Textara. Co byście polecili, czy może zrobić mixa klocki innej firmy a tarcze innej. A może jakieś inne propozycje ? Pozdrawiam :D
Witam, muszę kupić klocki i tarcze na przód do mojej Beatki, w Waszych postach chwalicie głównie Jurida i Textara. Co byście polecili, czy może zrobić mixa klocki innej firmy a tarcze innej. A może jakieś inne propozycje ? Pozdrawiam :D
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Ja przekonany jestem do zestawu Bosch + Bosch.
Niektórzy marudzą na taki zestaw, ale najczęściej to są teoretycy co czerpią swoją wiedzę od kumpla szwagra
Sprzedawca Inter Cars
przod jeszcze przede mna ale w zeszłym roku wymieniałem tył i wsadziłem tatcze ATE i klocki bodajze ferodo, nie moge złego slowa powiedziec
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
Ja miałem w e36 zestaw nacinanych tarczy ATE plus klocki ATE. Klocki się skończyły i kupiłem TRW. Złego słowa powiedzieć nie mogę ( pół roku jazdy w tym raz Czestochowa - Zakopane przez wiochy: gaz, hamulec w podłogę, gaz hamulec i tak przez 200km i nic ).
"W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."
ja jeżdżę na komplecie ATE i jest ok
...And on the 7th day God created the... 7er...
Fajne tyle że nie produkują ich do E32 są ceramiczne klocki ATE.
Sprzedawca Inter Cars
Czytałem też że ATE bardzo pylą, czy to prawda?
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
zrobiłem bardzo mało km ale nie narzekam na nic
...And on the 7th day God created the... 7er...
Ja użytkuję w chwili obecnej zestaw Meyle - tarcze i Zimmermann - klocki i nie narzekam. Nic nie piszczy i hamuje jak trzeba tylko fakt faktem klocki trochę pylą.