-
Zaawansowany Użytkownik
Przyszła pora aby pochylić głowę i przyznać się że dało się d..., przejechałem wczoraj 350 km aby się przekonać. I przekonałem się ,że auto z Hiszpanii to jakaś masakra, totalny ulep. Dojechałem na miejsce gdzie stało auto i właściciel miał dojechać za chwilę. Przyjechał ale jak zobaczył nasze miny to postanowił nawet do nas nie podchodzić tylko zaszył się w domu.
Po krótkich 30 sek. oględzinach nie patrząc nawet do środka wsiedliśmy i ruszyliśmy dalej. Wystarczyło że listewki na drzwiach były przykręcane na wkręty do drzewa :p.
Oszołom który sprzedawał to auto ściemniał do końca.
Na szczęście mieliśmy dostęp do internetu i trafiliśmy na dopiero co świeżutkie ogłoszenie z Radomska 200km od miejsca w którym byliśmy a z Radomska do domu jeszcze 350. Ale opłacało się kupiliśmy piękną sztukę w kolorze COSMOSSCHWARZ , który świetnie się prezentował Auto prosto z Niemiec miało jednego właściciela świetnie utrzymane. Oglądane przed kupnem i po kupnie ale nie znaleźliśmy żadnych oznak korozji nigdzie.
Z czystym sumieniem mogę poleci Pana z radomska bardzo konkretny facet, miał same auta z Niemiec wszystkie w naprawdę świetnym stanie nie było tego dużo bo tylko 5 lub 6 sztuk przed domem ale naprawdę rodzynki.
Utwierdziłem się że Hiszpania włochy itd. to najczęściej syf.
Ostatnio edytowane przez beatles86 ; 03-04-2012 o 23:10
-
Zaawansowany Użytkownik
Dobrze że się udało:)
Jednak jestem prawie pewien że ta następna była w nieco innym przedziale cenowym.
Swoją drogą niektórzy handlarze przechodzą samych siebie. Co mu to da że naciągnął kogoś na koszta przyjazdu...
-
Zaawansowany Użytkownik
Uprawnienia umieszczania postów