-
Zaawansowany Użytkownik
728 Słupsk
Dokonano wstępnych oględzin (na prośbę...) auta z linku:
http://otomoto.pl/bmw-728-2-8-gas-se...C22459183.html
-Auto ogólne zmęczone, tylna kanapa raczej nie do odratowania, przednie fotele wyglądają w stosunku do reszty za dobrze (pojecie względne), zapewne niedawno wymienione.
-Lewa strona od tylnych drzwi przez błotnik na pewno z szpachlą (nie jestem znawcą ani specem od lakieru) widać że lakiernik użył za grubego papieru przy szlifowaniu, może domowa robota...
-Instalacja gazowa wygląda nieciekawie (bałagan pod maska, paski zaciskowe itp.)
-Dużo miejsc do "poprawek" lakierniczych nie cierpiących zwłoki...Zdjęcia nie przedstawiają obecnego stanu auta, niema na nich części uszkodzeń obecnie znajdujacych sie na pojeździe
-masa osłon i innych elementów połamanych lub brakujacych
-szyber dach niesprawny
Plusy oczywiście tez są ogólnie sprawna;)
-Elektryka foteli ok
-multifunkcja ok
-wszystkie drzwi ładnie i delikatnie się zamykają.
-ZDROWE PROGI (niewiele 7 przedliftowych może się tym pochwalić)
-Motor nie kuleje, zimny pracuje równo
Niestety ogólny stan auta i cena nieadekwatna do jego stanu, nie pozwoliły na jazdę tym autem wiec skrzynia i zawias niesprawdzony.
Poproszono mnie również o ocenę drugiej 728 z Sl.(niema jej obecnie na otomoto)
Zainteresowani mogą śledzić temat (o ile druga 728 nie okaże się ok, bo mamy na sali chłopaka napalonego na 7 i może nowego członka 7er.pl:)
-
Zaawansowany Użytkownik
no i chyba brakuje poduszki w kierownicy... Jakos taka "pusta" sie wydaje :)
-
Początkujący Użytkownik
Fotele sportowe wstawione myślę, z bardziej zadbanej, bo kierownica taka przetarta a fotel kierowcy w dziwnym stanie tak zadbany jak w tej E38 5.0 SWAP e39 M5, w VIN pewnie też były sportowe, tak wiec tego sie nie da udowodnic.
Uprawnienia umieszczania postów