Cytat Zamieszczone przez yaz Zobacz posta
Wg mnie się nie opłaca. Dasz 14KPLN i na dzień dobry ładujesz jeszcze "kilka" stów w doprowadzenie go do ładu i składu. I nie piszę tylko o blacharce, chociaż pewnie pochłonie najwięcej z całości.
Te bi czy hetero xenony to jest jakaś farsa. Przynajmniej dla mnie w aucie za te pieniądze.
Sytuacja kiedy ktoś kupił auto niedawno, wymienił w nim coś, jak np. skrzynię i za chwilę sprzedaję zapaliłaby u mnie lampkę ostrzegawczą i sprawdziłbym auto rentgenem.
Weź zimny prysznic i ochłoń, bo na siłę nie ma co kłopotów szukać. Jeszcze 650km w jedną stronę się kiwać.
Ja bym odpuścił.
Chyba masz rację, tym bardziej, że mam jedną e32, lecz chciałem zmienić na v8. No ale widać, że coraz mniej tych e32 z takimi silnikami i chyba wszystkie pieniądze wpompuje w swoją, przerobię na przed lifta. Bo też mi się właśnie nie chce bujać tyle km w jedną stronę, po to by obejrzeć i zobaczyć, że to jednak nie to auto, którego szukam. No sprowadził pół roku temu, z rozwaloną skrzynią, później gdzieś tam ją wymienił, i tak mu stoi to auto, no pytam się go czy dużo tej rdzy, a on mi mówi, że dla jednego dużo, dla drugiego mało - pasowałby obejrzeć sobie. Jakby cena była w granicach 10 tyś, to być może opłacało by się wtedy dołożyć w tą blacharkę. Raczej odpuszczę. Dziękować, jak coś zauważe interesującego to podeślę.